Piața de capital 2

Cum poate deveni piața de capital din România motorul economiei

7 septembrie 2022

Eveniment și locație

DC News Media Group, trust media din care fac parte DCNews, DCBusiness, DCMedical, ȘtiriDiaspora, Defense România, Spectacola, Astrosens, DCNewsTV și Radio DCNews, va organiza în data de 07.09.2022 conferința cu titlul „Cum poate deveni piața de capital din România motorul economiei”.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 11:00 la Crowne Plaza, sala Magnolia.

Conferința va fi transmisă LIVE pe platformele DCNewsTV, DCNews și DCBusiness, dar și paginile de Facebook și canalele YouTube ale acestora, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Teme de dezbatere

Agenda dezbaterii

Listă invitați

MODERATOR: Elena CRISTIAN

CUVÂNT DE DESCHIDERE PARTENERI INSTITUȚIONALI:
PANEL 1: 11:10 - 12:15: Poate deveni piața de capital din România motorul economiei? Ce pot face autoritățile: Guvern-Parlament-instituții de supraveghere și control pentru ca bursa românească să fie o sursă reală de finanțare. Cum se poate implica statul în avantajul său pentru a încuraja utilizarea mecanismelor bursiere? Atragerea de noi emitenți la Bursa de Valori București din rândul IMM-urilor cu potențial de dezvoltare și scalare a afacerii și de noi investitori de retail prin educație financiarăPANEL 2: 12:15 - 13:45: Cum putem avea mai multe companii și investitori la bursă? Care sunt actorii care fac piața de capital să vibreze? Birocrația la bursă, principala piedică: direcții de acțiune pentru reducerea acesteia. Scurtarea la jumătate a duratei operațiunilor de majorare de capital și a altor operațiuni corporative pentru companiile listate. Reflectarea rolului pieței de capital de finanțator al economiei, infrastructurii, bugetului și reformelor în programele, strategiile și politicile de guvernare


SESIUNE Q&A: 13:45 - 14:00

Urmărește dezbaterea 

Piața de capital 2


pixel