Ahold Delhaize deschide un hub tech în București
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Delhaize / FOTO: Wikipedia
Delhaize / FOTO: Wikipedia
Distribuitorul belgiano-olandez vrea să facă din București un punct important al dezvoltării sale degetale.

Ahold Delhaize, care operează, în România, lanțul Mega Image și care a cumpărat Profi Rom Food, anunță lansarea unui ”studio tech” în București. Numit AD/01, noul studio își propune să atragă în următorii ani în jur de 250 de talente în domeniul tehnologiei de vârf pentru a consolida capacitățile grupului în ecosistemul său digital, relatează CercleFinance.

Echipele astfel create se vor ocupa de o gamă largă de subiecte, de la dezvoltarea web și a aplicațiilor până la proiecte strategice în diferite domenii, cum ar fi comerțului electronic, infrastructura, date, fidelizare, Core Retail și nu numai.

Recrutarea de colaboratori pentru studio se va intensifica și mai mult în perioada următoare și se va concentra în principal pe piața din România, care, după cum subliniază distribuitorul belgiano-olandez, este un important furnizor de telente tech din Europa. 

Ahold Delhaize este unul dintre marile grupuri de retail alimentar din lume, lider atât în domeniul supermarketurilor, cât și al comerțului electronic. Pachetul său de mărci locale deservește 63 de milioane de clienți în fiecare săptămână, atât în magazine, cât și online, în Statele Unite, Europa și Indonezia. Împreună, aceste branduri au peste 400.000 de angajați în 7.716 magazine alimentare și magazine specializate și includ principalul retailer online din Benelux și liderii comerțului online din Benelux și Statele Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Creşterea economică a SUA, sub estimări

 Creşterea economiei Statelor Unite, mai lentă decât...

Cursul BNR. Leul nu se simte bine, aurul s-a ieftinit

Banca Națională a României a anunțat cursul leului,...

Cine sunt marii actori ai industriei americane a apărării

Companiile de apărare au nevoie de trei lucruri pentru a...

Mega-achizitie pe piața petrolului: 22,5 miliarde de dolari

După o perioadă de câteva luni de liniște, după valul de...

Fondul chinez Silk Road se retrage din capitalul Pirelli

Silk Road Fund, un fond controlat de Beijing, a demarat...


pixel