Piața de capital

Piața de capital: reglementări și facilități menite să dezvolte piața de capital

2 iunie 2022

Eveniment și locație

DC News Media Group, trust media din care fac parte DCNews, DCBusiness, DCMedical, ȘtiriDiaspora, DefenseRomânia, Spectacola, Astrosens, DCNewsTV și Radio DCNews, va organiza în data de 02.06.2022 conferința cu titlul "Piața de capital: reglementări și facilități menite să dezvolte piața de capital".

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 11:00 la Crowne Plaza, sala Magnolia.

Conferința va fi transmisă LIVE pe platformele DCNewsTV, DCNews și DCBusiness, dar și paginile de Facebook și canalele YouTube ale acestora, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Teme de dezbatere

Agenda dezbaterii

Listă invitați

MODERATOR: Elena CRISTIAN

CUVÂNT DE DESCHIDERE: Nicu MARCU, Președinte ASF

PANEL 1: 11.00-12.00

Perspectiva autorităților/decidenților în legătură cu piața de capital. Este nevoie de ”naționalism economic” în ceea ce privește susținerea Bursei? Noua legislație în domeniu. Piața de capital va avea o nouă dimensiune după adoptarea legii privind reducerea impozitului pentru investitorii la Bursă. Ce alte noutăți mai sunt pentru piața de capital. Care sunt facilitățile pentru companii? Cum ajută la dezvoltarea pieței de capital. Cine sunt câștigătorii?

PANEL 2:12.00-13.30

PERSPECTIVA PIEȚEI. Ce își doresc reprezentanții pieței în materie de reglementare și legislație pentru o mai bună dezvoltare a acestui domeniu. Listarea la Bursă a marilor companii controlate de stat. Cum va face față Bursa de la București crizei generate de conflictul din Ucraina. Prioritățile ASF în materie de piață de capital

Urmărește dezbaterea

Parteneri 

Piața de capital


pixel