Asigurarea, centura de siguranță în transporturi

Asigurarea, centura de siguranță în transporturi

29 noiembrie 2022

Eveniment și locație

DC News Media Group, trust media din care fac parte DCNews, DCBusiness, DCMedical, StiriDiaspora.ro, DefenseRomania, Spectacola.ro, Astrosens.ro, RadioDCNews.ro si DCNewsTV, va organiza în data de 29.11.2022, intervalul orar 11:00 - 14:00 dezbaterea ONLINE: ”Asigurarea, centura de siguranță în transporturi”.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe platformele: DCNewsTV, DCNews și DCBusiness, dar și paginile de Facebook și canalele YouTube ale acestora, începând cu ora 11:00.

Context

Mii de pasageri au fost afectați de criza din transportul aerian, rămânând blocați pe aeroporturi după ce un operator și-a suspendat zborurile, iar situația se poate oricând repeta în domeniul rutier sau naval. Agențiile de turism suferă pagube însemnate în astfel de cazuri și tot acestea trebuie să preia costurile cazării dacă hotelierii intră în faliment sau își suspendă activitatea. Companiile încheie polițe ca să își asigure riscul, iar unele costuri sunt transferate clienților.

Turismul este un domeniu strategic pentru România, iar tour-operatorii au un rol important în dezvoltarea pieței, crearea de locuri de muncă și atragerea de resurse financiare, iar decapitalizarea acestor IMM-uri are efecte negative pe termen lung.

Teme de dezbatere

Agenda dezbaterii

Listă invitați

Urmărește dezbaterea

Parteneri 

Asigurarea, centura de siguranță în transporturi


pixel