Quo Vadis 2022!

Conferinţa Quo Vadis 2022! Ediţia a IV-a
Asigurările private de sănătate – soluție pentru finanțarea sănătății

10 februarie 2022

Eveniment și locație

Fundaţia Institutul de Studii Financiare şi trustul de presă DC Media Group trust media din care fac parte DCNews, DCBusiness, DCMedical, StiriDiaspora.ro, DefenseRomania.ro, Spectacola.ro, Astrosens.ro, RadioDCNews.ro si DCNewsTV, vor organiza în data de 10.02.2022 CONFERINȚA “Quo Vadis 2022!” - Ediția a IV-a, Asigurările private de sănătate-soluție pentru finanțarea sănătății.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe platformele: DCNewsTV, DCNews și DCBusiness, dar și paginile de Facebook și canalele YouTube ale acestora, începând cu ora 10:00.

Context

Vom analiza principalele provocări ale anului 2022 pe piața asigurărilor de sănătate din România, atât din perspectiva celor mai importanți actori (furnizori de servicii de sănătate, asiguratori, organizații reprezentative ale medicilor și pacienților), cât și din cea a instituțiilor cu putere de decizie sau a analiștilor în asigurări.

Totodată, vom urmări centralizarea principalelor aspecte de adăugat în prevederile legislative pentru îmbunătățirea gradului de acoperire a costurilor serviciilor medicale și conștientizarea utilității asigurărilor de sănătate private în rândul societății.

Teme de dezbatere

Agenda dezbaterii

Începând cu ora 10:00 – Dezbateri

Listă invitați

Urmărește dezbaterea

Parteneri 

Quo Vadis 2022


pixel