Anticorpi

Anticorpii monoclonali-soluție în criza COVID-19

26 octombrie 2021

Eveniment susținut de AstraZeneca

Eveniment și locație

DC News Media Group, trust media din care fac parte DCNews, DCMedical, DCBusiness, StiriDiaspora.ro, DefenseRomania.ro, Spectacola.ro, Astrosens.ro și DCNewsTV, va organiza pe 26 cctombrie 2021, în intervalul orar 11.00–14.00 dezbatarea ONLINE cu tema: Anticorpii monoclonali-soluție în criza COVID-19.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe platformele DC NewsTV, DC News și DC Medical, dar și paginile de Facebook și canalele Youtube ale acestora, în intervalul orar 11.00 – 14.00.

Context și tematica

Prin această dezbatere ne propunem să oferim publicului informații din cele mai autorizate surse științifice și de la autoritățile responsabile de sănătatea publică și administrarea sistemului sanitar privind soluțiile farmacologice oferite de cercetarea științifică de vârf la criza COVID-19.

Dezbaterea, moderată de Val Vâlcu, va reuni experți în sănătatea publică, reprezentanți ai autorităților, medici specialiști în boli infecțioase, pneumologie, epidemiologie, farmacologie, reprezentanți ai Colegiului Medicilor și Colegiului Farmaciștilor, reprezentanți ai pacienților cu boli cronice, boli ale sistemului imun sau care beneficiază de dializă.

Agenda dezbaterii

11:00 – 14:00 – Dezbateri

Listă invitați

Urmărește dezbaterea

Anticorpi


pixel