Digitalizarea României - Prioritate ZERO!

Digitalizarea României - Prioritate ZERO!

2 martie 2021

Eveniment și locație

DC News Media Group, trust media din care fac parte DCNewsTV, DCNews, DCBusiness, DCMedical, StiriDiaspora.ro, Spectacola.ro şi DefenseRomania.ro, va organiza în data de 02.03.2021, în intervalul orar 11:00 - 14:00 dezbatarea Digitalizarea României - Prioritate ZERO!

Evenimentul va fi transmis LIVE pe platformele: DCNewsTV, DCNews și DCBusiness, dar și paginile de Facebook și YouTube ale acestora, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Context

Este digitalizarea României o prioritate? Cifrele arată că da. Țările dezvoltate au un grad de digitalizare care trece de 70% iar media europeană este de peste 50%.

România e la 30-33%. Și asta nu e tot: și ceea ce este digitalizat în România, nu este interconectat.

Ultimul an ne-a arătat cât de importantă este digitalizarea pentru mersul economiei iar perspectivele impun o strategie urgentă în acest sens.

Economia mondială se pregătește de a patra revoluție industrială, numită „Industria 4.0”. Tranziția către această nouă realitate industrială digitală este în plină desfășurare peste tot în lume.

Digitalizarea sistemului de stat pornind de la administrație centrală și locală, companii, dar și interconectarea acestor sisteme este nu numai obligatorie, dar trebuie să fie și prioritatea ZERO.

Studii sunt, realitatea este arhicunoscută, companii care să facă asta avem, iar profitul cu siguranță va veni imediat pentru toate părțile implicate.

Teme de dezbatere

Agenda dezbaterii online

11:00 - 14:00 – Dezbateri

Listă invitați

Urmărește dezbaterea

Parteneri 

Digitalizarea României - Prioritate ZERO!


pixel