Cum (NU) construim în România

Cum (NU) construim în România. Soluții la provocările momentului

11 octombrie 2022

Eveniment și locație

DC News Media Group, trust media din care fac parte DCNews, DCBusiness, DCMedical, ȘtiriDiaspora, DefenseRomânia, Spectacola, Astrosens, DCNewsTV și Radio DCNews, va organiza în data de 11.10.2022 conferința cu titlul “Cum (NU) construim în România. Soluții la provocările momentului”.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 11:00 la Crowne Plaza, sala Magnolia.

Conferința va fi transmisă LIVE pe platformele DCNewsTV, DCNews și DCBusiness, dar și paginile de Facebook și canalele YouTube ale acestora, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Teme de dezbatere

Dezvoltare în planuri paralele: planul de afaceri și planul urbanistic zonal


Legislație, protecția investitorilor, onorarea contractelor și alte ”bagatele”, fără nicio rezonanță în gândirea edilitară

Agenda dezbaterii

Listă invitați

MODERATORI: Bogdan CHIRIEAC & Val VÎLCU

DESCHIDERE CONFERINȚĂ: Nicolae CIUCĂ, Prim-ministrul României

PANEL 1: 11:00 - 12:15 – REALITATEA MOMENTULUI ÎN SECTORUL CONSTRUCȚIILOR ȘI AL TRANZACȚIILOR IMOBILIARE. ESTE BUCUREȘTIUL UN ORAȘ ÎNCHIS? ESTE ROMÂNIA O ȚARĂ ÎNCHISĂ PENTRU CONSTRUCȚIILE IMOBILIARE ȘI NU NUMAI? HARTA ÎN CIFRE


PANEL 2: 12:15 - 13:30 – CUM POATE FI DEBLOCATĂ SITUAȚIA. SOLUȚIILE PRINCIPALILOR STAKEHOLDERI. ESTE NEVOIE DE SCHIMBAREA LEGISLAȚIEI? DE VOINȚĂ POLITICĂ SAU DOAR DE UN DIALOG CONSTRUCTIV CU TOATE ARGUMENTELE PE MASĂ.

3 PROBLEME - 3 SOLUȚII


CONCLUZII:


SESIUNE Q&A: 13:30 - 14:00

Urmărește dezbaterea

Parteneri 

Cum (NU) construim în România


pixel