Quo Vadis 2023

Asigurările de viață: Stimul pentru economie, sprijin pentru consumatori pe timp de criză

9 februarie 2023

Eveniment și locație

Fundația Institutul de Studii Financiare și trustul de presă DC Media Group, trust media din care fac parte DCNews, DCBusiness, DCMedical, StiriDiaspora.ro, DefenseRomania.ro, Spectacola.ro, Astrosens.ro, RadioDCNews.ro și DCNewsTV, vor organiza în data de 9 FEBRUARIE 2023, începând cu ora 11:00, în sistem hibrid, Conferința "Quo Vadis 2023 !" - Ediția a V-a, "Asigurările de viață: Stimul pentru economie, sprijin pentru consumatori pe timp de criză".

Evenimentul va fi transmis LIVE pe platformele: DCNewsTV, DCNews și DCBusiness, dar și paginile de Facebook și canalele YouTube ale acestora, începând cu ora 11:00.

Context

Pandemia COVID-19 a avut un impact major asupra societății determinând modificări la nivelul percepției privind riscurile și viața. În acest context, nevoia de siguranță și protecție financiară au condus la cea mai mare creștere din ultimii ani pentru segmentul asigurărilor de viață, societățile de asigurare înregistrând în primele 9 luni ale anului 2022 un volum al primelor brute subscrise de peste 2 miliarde lei.

Așteptările și cerințele clienților se modifică într-un ritm alarmant ceea ce îi determină pe jucătorii pieței, dar și pe autoritatea de reglementare să fie constante în căutarea de noi soluții care să conducă la dezvoltarea segmentului asigurărilor de viață.

Teme de dezbatere

Agenda dezbaterii

Listă invitați

Urmărește dezbaterea

Parteneri 

Quo Vadis 2023


pixel