Prevenția îmbolnăvirilor

Prevenția și descoperirea precoce a îmbolnăvirilor,
soluții pentru creșterea rezilienței în sistemul sanitar

12 aprilie 2022

Eveniment și locație

DC News Media Group, trust media din care fac parte DCNews, DCBusiness, DCMedical, StiriDiaspora.ro, DefenseRomania, Spectacola.ro, Astrosens.ro, RadioDCNews.ro si DCNewsTV, va organiza în data de 12 aprilie 2022, intervalul orar 11:00 - 14:00 dezbaterea ONLINE: „Prevenția și descoperirea precoce a îmbolnăvirilor, soluții pentru creșterea rezilienței în sistemul sanitar”.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe platformele: DCNewsTV, DCNews și DCMedical, dar și paginile de Facebook și canalele YouTube ale acestora, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Context

Pentru creșterea rezilienței sistemului și a eficienței folosirii resurselor, sistemul sanitar din România trebuie să dezvolte medicina preventivă, reducând povara îmbolnăvirilor la nivel personal și social, ca și presiunea pe rețeaua de medicină terțiară (spital, recuperare). În acest sens, farmaciile se pot implica activ, farmacistul acționând ca parte din echipa medicală, alături de medicul de familie sau medicul specialist.

Dezbaterea ”Prevenția și descoperirea precoce a îmbolnăvirilor, soluții pentru creșterea rezilienței în sistemul sanitar” își propune să analizeze modul în care pot fi implicate farmaciile în activitatea de promovare a sănătății, în cea de testare și de vaccinare.

Tematica evenimentului

Agenda dezbaterii

11:00 – 14:00 - Dezbateri

Listă invitați

Urmărește dezbaterea

Parteneri 

Prevenția îmbolnăvirilor


pixel