Legislație jocuri de noroc

Jocurile de noroc, o industrie de miliarde, între #metoo și campania electorală
Suprareglementare, limitare sau supraveghere?
Un pariu de 1 miliard de euro

26 aprilie 2023

Eveniment și locație

Asociația Organizatorilor de Sloturi - ROMSLOT, Federația Organizatorilor de Jocuri de Noroc - FEDBET și DCMedia Group, vor organiza în data de 26 Aprilie 2023, intervalul 18:00-20:00 o dezbatere, moderată de jurnalistul Val Vâlcu, privind provocările legislației industriei jocurilor de noroc.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 18:00 la Hotel Radisson, sala Electra.

Reprezentanții industriei, autorități, experți, lideri ai societății civile și formatori de opinie vor discuta, în mod deschis și transparent, despre acest domeniu de activitate, cu reglementări și mod de operare specifice.

Teme de dezbatere

Agenda dezbaterii

Listă invitați

Panel 1: Este distanța sălilor de jocuri de noroc față de școli o soluție reală sau doar o temă ușor de speculat electoral?

Prima parte

Jocurile de noroc dezbătute în Parlament în 6 proiecte legislative depuse în mai puțin de 3 luni, atât de Putere cât și de Opoziție. Ce este de interes? Impactul emoțional, cel social sau economic?

Speakeri:


Partea a doua

Jocurile de noroc – o industrie reglementată emoțional, pe baza unor percepte morale depășite în secolul 21 sau a studiilor realizate de specialiști? Cât contează datele și cât părerile personale?

Speakeri:


Panel 2: Riscurile reglementărilor excesive. Cine câștigă și cine pierde din dispariția unei industrii de 2 miliarde de euro? Cui ajută piața neagră?

Speakeri:


Panel 3: Există publicitate responsabilă în gambling? Dar business responsabil? Despre responsabilitate și limite: În ce măsură finanțarea sportului sau a culturii pot ține locul unor practici de business responsabile?

Speakeri:

Legislație jocuri de noroc


pixel