Siguranța rutieră

Haos în trafic, mii de morți pe șosele!
Siguranța rutieră, problemă majoră în România

4 martie 2022

Eveniment și locație

DC News Media Group, trust media din care fac parte DCNews, DCBusiness, DCMedical, ȘtiriDiaspora, DefenseRomânia, Spectacola, Astrosens, DCNewsTV și Radio DCNews, va organiza în data de 04.03.2022, intervalul orar 11:00 - 14:00 dezbaterea ONLINE: ”Haos în trafic, mii de morți pe șosele! Siguranța rutieră, problemă majoră în România”.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe platformele: DCNewsTV, DCNews și DCBusiness, dar și paginile de Facebook și canalele YouTube ale acestora, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Context și tematica evenimentului

Cum își respectă România statutul de țară UE, în ceea ce privește siguranța rutieră (cum se aplică acordurile și cum se respectă angajamentele semnate în domeniu)

Impactul haosului din trafic în turism și industrie (reducerea mobilității, creșterea costurilor de transport și a costurilor de asigurare, creșterea numărului accidentelor); impactul medical (cheltuieli în sistemul public cu tratamentul accidentelor și recuperarea victimelor, pentru tratarea afecțiunilor induse de stres și a bolilor profesionale din industria transporturilor; impactul asupra mediului (creșterea poluării)

Sisteme inteligente de monitorizare și gestionare a traficului rutier, sancțiuni aplicate online, investiții în infrastructură, schimbarea legislației. Cu ce ar trebui să înceapă războiul împotriva războiului de pe șoselele din România?

Agenda dezbaterii

11:00 – 14:00 - Dezbateri

Listă invitați

Urmărește dezbaterea

Parteneri 

Siguranța rutieră


pixel