Health Forum 1

Informarea susține vaccinarea

8 februarie 2024

Eveniment și locație

DC News Media Group, trust media din care fac parte DCNews, DCBusiness, DCMedical, Știridiaspora, Defense Romania, Spectacola, Astrosens, Părinți și Pitici, DCSport, DCNewsTV și RadioDCNews, va organiza în data de 08 februarie 2024, începând cu ora 11:00, în sistem hibrid, conferința cu titlul "Informarea susține vaccinarea".

Evenimentul va fi transmis LIVE pe platformele: DCNewsTV, DCNews și DCMedical, dar și paginile de Facebook și canalele YouTube ale acestora, începând cu ora 11:00.

Context

În contextul actual al sănătății publice (cu o rată redusă de acceptare a vaccinării și un nou sistem de compensare) este de interes o discuție publică cu factori de răspundere despre modul în care poate fi susținută medicina preventivă. Vă propunem, deci, să participați la un eveniment tip masa rotundă, obiectivul fiind înțelegerea profundă a factorilor care influențează decizia publicului țintă și vulnerabilitatea în fața campaniilor de dezinformare, astfel încât să putem dezvolta strategii eficiente de promovare a medicinii preventive.

Teme de dezbatere

Agenda dezbaterii

Listă invitați

Speakeri:

Urmărește dezbaterea

Parteneri 

Health Forum 1


pixel