Digitalizarea sănătății

Ce probleme din sistem poate rezolva digitalizarea Sănătății?

11 aprilie 2023

Eveniment și locație

DC News Media Group, trust media din care fac parte DCNews, DCBusiness, DCMedical, StiriDiaspora.ro, DefenseRomania, Spectacola.ro, Astrosens.ro, RadioDCNews.ro si DCNewsTV, va organiza în data de 11.04.2023, intervalul orar 11:00 - 14:00 dezbaterea în sistem hibrid: "Ce probleme din sistem poate rezolva digitalizarea Sănătății?".

Evenimentul va fi transmis LIVE pe platformele: DCNewsTV, DCNews și DCBusiness, dar și paginile de Facebook și canalele YouTube ale acestora, începând cu ora 11:00.

Context

DC Media Group își propune să aducă în atenția opiniei publice domeniile prioritare pentru procesul de digitalizare, aceasta fiind prima dezbatere, dintr-o serie mai lungă de conferințe cu tema: Digitalizarea României, prioritare zero!

În plin proces de transformare digitală a României, Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) poate contribui decisiv la transformarea digitală a României. Sunt prevăzute finanțări pentru dezvoltărea infrastructurii digitale, pentru administrația publică, dar și pentru mediul privat, fondurile alocate acestui pilon fiind de 5,97 miliarde euro. Cloud-ul guvernamental este pilonul central al acestei transformări, care nu trebuie să ducă birocrația în mediul digital, ci să simplifice serviciile și interacțiunea cetățenilor și companiilor cu administrația publică.

Teme de dezbatere

Agenda dezbaterii

Listă invitați

AGENDĂ CONFERINȚĂ

Urmărește dezbaterea

Parteneri 

Digitalizarea sănătății


pixel