Amendat pentru că nu a creat suficiente locuri de muncă
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
GE vrea sa scape de datorii
GE vrea sa scape de datorii
În 2015, când a preluat divizia de energie a grupului Alstom, compania General Electric (GE) s-a angajat să creeze 1000 de noi locuri de muncă în Franța. Drept pedeapsă pentru că nu și-a onorat promisiunea, GE va vărsa 50 de milioane de euro într-un fond de reindutrializare. 

În iunie anul trecut, General Electric a renuțat la angajamentul asumat de a crea 1000 de locuri de muncă în Franța până la sfârșitul lui 2018, dar câteva luni mai târziu, noul președinte director general al companiei dădea toate asigurările că promisiunea va fi respectată.

Nu a reușit însă, deși, potrivit unui comunicat publicat marți de presa de la Paris, grupul afirma că ”a depus toate eforturile” pentru a respecta condițiile înscrise în contractele semnate cu statul francez.

Citește și Pierderile General Electric au coborât compania la nivelul anului 2009

Fondul de reindustrializare, care va fi legat de Casa de depuneri și economii din Franța, va fi ”pilotat de un comitet prezidat de o personalitate specializată în industrie”, potrivit precizărilor ministerului Economiei de la Paris. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel