ANUNȚ IMPORTANT! Cîțu, despre companiile de stat cu PIERDERI
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
ANUNȚ IMPORTANT! Cîțu, despre companiile de stat cu PIERDERI
ANUNȚ IMPORTANT! Cîțu, despre companiile de stat cu PIERDERI
Premierul Florin Cîţu a anunţat, luni, că toate priorităţile din programul de guvernare vor avea finanţare în bugetul pe acest an, iar companiile de stat cu pierderi vor primi fonduri doar în baza unui plan de restructurare sau reformă.

"Pregătim bugetul pentru 2021. Toate priorităţile din programul de guvernare vor avea finanţare. În acelaşi timp, apare o modificare importantă. Companiile de stat cu pierderi primesc resurse de la buget doar în baza unui plan de restructurare/reformă. Vă spun clar tuturor. Fiecare proces de restructurare pe care îl voi dispune o să fie monitorizat şi judecat în Guvern", a scris Cîţu, pe Facebook.

Salarizare 2021. Ce vor PIERDE bugetarii în noul an

El a adăugat că va cere miniştrilor să prezinte trimestrial stadiul de implementare a acestor programe de restructurare/reformă.

"Planul de restructurare/reformă pentru companiile de stat cu pierderi reprezintă unul din indicatorii folosiţi de mine la evaluarea miniştrilor", a transmis premierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.


pixel