Euro, la cel mai scăzut nivel din ultimii doi ani față de dolar
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
În ultimele două trimestre, Apple a raportat venituri care au depăşit estimările analiştilor, graţie vânzărilor puternice provocate de echipamente necesare pentru munca de acasă precum tablete iPad, laptop-uri şi accesorii care se conectează cu telefoanele iPhone.
În timp ce analiştii se aşteaptă ca evenimentul de lansare a următoarei generaţii de telefoane iPhone să aibă loc în octombrie, Apple a trimis săptămâna trecută o invitaţie cu titlul 'Time Flies' pentru un eveniment care va avea loc marţi, 15 septembrie, iar analiştii se aşteaptă să vadă viitorul Apple Watch Series 6.
Grupul Apple domină piaţa pentru ceasuri inteligente, analiştii de la Strategy Analytics anunţând în luna mai că în primul trimestru al acestui an Apple controla 55% din piaţă. Pentru că acest ceas trebuie conectat cu un telefon iPhone, analiştii cred că noul ceas va ajuta Apple să îşi păstreze clienţii şi chiar să câştige unii noi.
Procesul secolului. Epic Games dă în judecată Google și Apple
De asemenea, analiştii se aşteaptă ca noul ceas Apple să ofere noi caracteristici de sănătate şi fitness. Bloomberg a publicat anterior o serie de informaţii potrivit cărora Apple intenţionează să ofere clase virtuale de fitness, iar noul ceas ar putea juca un rol important în acest serviciu. Potrivit unor informaţii neconfirmate, noul ceas Apple ar putea include şi un senzor care să măsoare modificările apărute în oxigenul din sânge, după ce a descoperit o modalitate de a efectua o electrocardiogramă cu ceasurile din Series 4.
Tot marţi, analiştii se aşteaptă ca Apple să dezvăluie o nouă versiune a tabletei iPad Air, care va avea un senzor 3D pentru realitate augmentată, şi o nouă versiune a tabletei iPad, care este mai ieftină şi este destinată pieţei educaţionale.
Analiştii se aşteaptă şi la un nou set de căşti denumite 'AirPods Studio', care se vor adăuga căştilor wireless AirPods şi AirPods Pro, care au devenit produse de succes pentru compania americană.
Chiar dacă pandemia de Covid-19 a afectat economia globală şi a perturbat lanţurile de aprovizionare, Apple se bucură de o cerere solidă pentru telefoanele iPhone, tabletele iPad şi computerele Mac din partea celor care lucrează sau studiază de acasă. În acest an, acţiunile Apple au crescut cu 76%, astfel că producătorul telefoanelor iPhone a devenit prima companie americană cu o capitalizare de piaţă mai mare de 2.000 de miliarde de dolari.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...