Apple va dezvălui, odată cu iPhone 15, o inovație importanță
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
iPhone
iPhone
Compania californiană este așteptată să anunțe și alte produse, inclusiv noul său ceas conectat, în cadrul evenimentului său anual.

Pentru fanii noilor tehnologii, data este fixată pentru 12 septembrie. Apple a trimis deja primele invitații pentru următorul său eveniment cheie. Mega-evenimentul anual al companiei Apple, care este sinonim cu prezentarea de noi dispozitive, va fi transmis de la Apple Park din Cupertino, California, și ar trebui să ofere ocazia de a afla mai multe informații despre noul iPhone 15.

Devenit o tradiție celebră în industria tehnologică, acest Keynote generează deja un mare interes datorită programului său. În invitația criptică trimisă invitaților, Apple dezvăluie viitorilor invitați doar cuvântul "Wonderlust", tradus prin "Revelație". O enigmă care nu lasă prea multe dubii cu privire la prezentarea noilor modele de smartphone, iPhone 15 și iPhone 15 Plus, precum și a celor două modele Pro, pentru un total de patru modele.

Speculațiile sunt numeroase cu privire la ce alte surprize ar putea fi dezvăluite pentru produsul vedetă al mărcii. În timp ce se așteaptă ca designul general să rămână fidel celui al iPhone 14, atenția este atrasă de o inovație majoră: introducerea mult-așteptată a unui port USB-C în locul portului Lightning, o mișcare menită să respecte standardele emergente ale Uniunii Europene. Până la sfârșitul anului 2022, Parlamentul European a impus portul USB-C ca standard pentru dispozitivele electronice vândute pe bătrânul continent. În ciuda termenului limită stabilit pentru sfârșitul anului 2024, Apple a dorit să anticipeze directiva și să își modifice rapid produsele. Cum standardul se aplică și accesoriilor, nu ar fi surprinzător să vedem că și Airpod de la Apple trece la USB-C.

Anunțul noului telefon al mărcii va marca, de asemenea, lansarea oficială a noii versiuni a sistemului său de operare, iOS17. Printre noutățile așteptate, o altă schimbare notabilă ar putea viza butonul "Silent" al iPhone-ului, care ar urma să fie înlocuit cu un buton "Action" cu feedback haptic, similar cu cel de pe Apple Watch. Între timp, Apple Watch urmează să lanseze noul său model, Apple Watch Series 9, precum și modelul Ultra 2.

Evenimentul preînregistrat va fi difuzat la ora locală 10.00 (19.00 în Franța) pe diferite platforme online, permițând pasionaților din întreaga lume să asiste la el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Schimbări pe WhatsApp: Ce se va întâmpla în luna iunie

Care sunt surprizele lunii iunie. Un detaliu: multă...

Incendiile care au aprins prețul petrolului

Cursul petrolului a încheiat în creștere ultima sesiune...

De ce cumpără SUA milioane de barili de petrol. Analiză

Procedând ca atare, Statele Unite rezolvă, practic, două...

Vânzarea terenurilor extravilane. Se schimbă regulile

A fost depusă la Senat o propunere legislativă pentru...

Şomajul rămâne la un nivel îngrijorător în Franţa

Veştile nu sunt bune pentru cea de-a doua mare economie...

Date de ultimă oră privind cifra de afaceri din industrie

Informațiile vin de la Institutul Național de Statistică. 

Orezul va deveni mai scump, pe fondul fenomenelor meteo

Diferite probleme care țin, în mare parte, de fenomene...


pixel