Aranjarea garajului - trucuri care te pot ajuta să fii mult mai organizat!
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Aranjarea garajului - trucuri care te pot ajuta să fii mult mai organizat !
Aranjarea garajului - trucuri care te pot ajuta să fii mult mai organizat !
Pentru cei care locuiesc la curte și acolo mai există și un garaj, pare că au tras lozul castigator. Un spațiu de depozitare excelent, nu-i așa? De fapt, dacă nu știi cum să îl organizezi așa cum trebuie, riști să îl aglomerezi și mai mult. De aceea avem și noi câteva sugestii pentru tine, pe care ți le prezentăm în rândurile următoare.

Rafturi de-a lungul pereților

Nici nu știi cât de mult spațiu reușești să eliberezi în acest fel, pentru că pee le poți depozita o mulțime de lucruri, unele care în caz contrar s-ar fi aflat așezate mai mult sau mai puțin ordonat prin alte colțuri, și nu de puține ori ai fi pierdut timp valoros încercând să le găsești. În plus, poți monta și singur aceste rafturi pentru că nu este deloc complicat, și nici
măcar nu vei cheltui prea mulți bani pentru asta.

Banc de lucru cu spațiu de depozitare sub el

Dacă ești genul de persoană care mai mereu găsește câte ceva de meșterit, atunci amenajarea unui banc de lucru în garaj nu este o idee care să te surprindă. Optează însă pentru unul care este prevăzut cu un spațiu de depozitare, pentru că în acest fel ești mult mai organizat așa și găsești mereu rapid ceea ce ai nevoie.

Lăzi din plastic

Cea mai simplă, dar în același timp și mai eficientă metodă de a economisi spațiul și de a avea un garaj organizat așa cum trebuie este să apelezi la lazi plastic. Nu mai este nevoie ca uneltele tale de grădinărit sau cele cu care lucrezi la mașină să fie undeva pe o masă sau pur și simplu pe jos, prin garaj. Aranjează-le frumos în lăzi de plastic, și problema este rezolvată. Din fericire, există astfel de spații de depozitare de diferite dimensiuni, și astfel le poți strecura prin toate locurile, pentru
ca acest spațiu să arate aerisit și organizat.

Refolosește piesele vechi de mobilier

Piesele vechi de mobilier, pe care le-ai depozitat în garaj pentru că nu te- ai putut despărți de ele pot reprezenta câteva soluții pentru depozitareaunora dintre lucrurile de aici. Astfel, vechea comodă ar fi excelentă pentru a-ți păstra aici uneltele de grădinărit, sau multe alte obiecte. Sună interesant, nu crezi? Sau, dacă ești talentat și ai și ceva îndemânare, poți
să dezmembrezi aceste piese vechi de mobilier și să îți construiești chiar tu propriul sistem de organizare cu rafturi. Vei vedea cât de mult spațiu reușești să eliberezi în acest fel!

Amenajează ceva pentru uneltele de pescuit

Adori pescuitul, iar în garajul tău și-au găsit loc undițele, lansetele și tot ce mai ai nevoie pentru o partidă memorabilă la crap? Suntem cu totul de acord cu tine, dar asta nu înseamnă că trebuie să le arunci acolo, pe considerentul că ”le găsesc eu când am nevoie”. Dacă ești cu adevărat pasionat de așa ceva, probabil ai și cheltuit bani frumoși pe diferite ustensile de care ai nevoie. Prin urmare, chiar trebuie să ai grijă de ele. Amenajează un spațiu special pentru ele și care te va ajuta să păstrezi
totul în perfectă ordine, fără riscul de a pierde sau deteriora ceva.

Organizare pe verticală

Ai reușit să organizezi cât de cât totul, dar tot au mai rămas unele obiecte care parcă nu au reușit să își găsească locul pe nicăieri. Atunci, optează pentru o organizare pe verticală, cum ar fi să bați în perete niște cuie de care să agate fierăstrăul, furtunul de grădină, ciocanul, sapa și grebla și multe altele. Deja totul arată cu adevărat profesionist, nu crezi?

Păstrează curățenia

Trebuie să știi că un garaj curat înseamnă un garaj organizat. Prin urmare, chiar și aici curățenia trebuie să fie la ea acasă. Vopsește pereții într-o culoare deschisă pentru a lumina și mai mult spațiul, folosește corpuri de iluminat puternice care să te ajute să vezi bine activitățile pe care le vei presta aici, și pe cât posibil, nu face prea multă mizerie.

Nu spunem să fie la fel de curat ca în casă, dar pe cât posibil nu arunca tot felul de materiale sau substanțe pe jos și apoi să ai pretenția ca garajul tău să arate bine. În plus, există riscul să iei pe talpa pantofilor această murdărie și să o duci în casă. Dacă ai terminat ce aveai de făcut, curăță bancul sau zona de lucru, și apoi depozitează uneltele folosite la locul lor, pentru că îți va fi mult mai ușor data viitoare să le găsești și să nu pierzi timp valoros în căutarea acestora. Garajul este grota ta masculină, dar asta nu înseamnă să te porți precum omul cavernelor atunci când ești înăuntru, nu crezi?

Un pic de personalitate pentru acest spațiu

Chiar dacă este vorba despre un garaj, asta nu înseamnă că nu are nevoie de puțină personalitate. Nu este cazul acum de acele obiecte de décor, care fac posibilă această transformare în restul camerelor din casă. Este vorba totuși despre un spațiu de lucru. Totuși, folosirea să zicem unei culori speciale pentru bancul de lucru, pereți sau chiar tavan, te ajută să simți că acest spațiu îți aparține, că te reprezintă cel mai vine. Încearcă sugestiile noastre și vei vedea cum garajul tău are parte de un aspect cu totul diferit. În sens pozitiv! Vei aștepta cu nerăbdare clipele când vei avea ceva de lucrat aici, pentru că va fi oaza ta de relaxare după o zig re petrecută la serviciu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Capitoliul / FOTO: Freepik
MInistrul de Finanțe, Marcel Boloș / FOTO: Gov.ro
ANAF / Foto: Oana Pavelescu
Wall Street
Foto: BVB
pexels.com

Gucci, spectacol fabulos la Săptămâna Modei de la Milano

Gucci a încercat să recreeze magia apusurilor de vară la...

pexels.com
pexels.com
vouchere sociale
Birouri
Lei / sursa foto: Freepik.com @Vlad Ispas
Nokian Tyres Oradea / sursa foto: Facebook @Nokian Tyres
Yen japonez / sursa: Freepik.com
Foto: Pexels.com
Platforma cnpp.ro
145 de ani de la nașterea Ceciliei Cuțescu-Storck / sursa foto:bnr.ro

BNR lansează o nouă monedă de argint în circuitul numismatic

Monda care va fi lansată curând în circuitul numismatic...

Burse / sursa foto: Pexels.com @Anna Tarazevich
Smartphone-uri / sursa foto: Freepik.com
pexels.com
X, sursa foto: Freepik.com
Grafica: Mihai Ciobanu
Booking.com sursa foto: Wikimedia Commons / Travelarz
Uzină auto / sursa foto: Freepik.com / Phonlamaistudio
Construcții / sursa foto: Freepik.com
Acțiunile europene au crescut
Foto: pexels.com
Teresa Ribera / sursa foto: Wikimedia Commons
Grivne / sursa foto: Freepik.com

Banca Centrală a Ucrainei a menținut dobânda cheie la 13%

Banca centrală a Ucrainei a menținut joi rata dobânzii...


pixel