ASPIRINA, efect fantastic. Un studiu revoluționar, fără legătură cu pandemia
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Ar putea fi de mare ajutor
Ar putea fi de mare ajutor
Programul Breast Cancer Now Catalyst a demarat un studiu chemat să stabilească dacă banala aspirina, prezentă în aproape toate familiile din lume, poate fi folosită ca parte a unei potențiale terapii împotriva formelor agresive de cancer de sân.

Experții cred că aceste medicament ieftin și accesibil poate funcționa în siguranță în combinație cu imunoterapia, scrie News Medical.

Un studiu inovator examinează dacă administrarea aspirinei, pe care o luăm, de regulă, dacă ne doare ceva, poate îmbunătăți, împreună cu avelumab, prescris pentru imunoterapie, eficacitatea acesteia la persoanele care suferă de cancer de sân. Atunci când sunt utilizate în combinație, medicamentele pot preveni decesul celor cu această boală. 

Prin intermediul programului, Pfizer a oferit finanțare sub forma unui grant pentru studii medicale independende și acces la mai multe medicamente.

Citește și Aspirina și SARS-CoV-2. Descoperire SENZAȚIONALĂ ce confirmă TOTUL

„A încerca folosirea unui medicament precum aspirina este o idee interesantă, deoarece aspirina este disponibilă pe scară largă, iar costurile de fabricație sunt mici. Sperăm că studiul nostru să demonstreze că, în combinație cu imunoterapia, aspirina îi poate spori efectele și, în cele din urmă, poate oferi un nou tratament sigur pentru cancerul de sân ”, a declarat medicul oncolog dr. Ann Armstrong, de la NHS Christie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel