Bani pentru Valentine’s Day. Românii au spus cât vor cheltui. Răspuns SURPRINZĂTOARE
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Orice fleac contează dacă este dăruit din suflet
Orice fleac contează dacă este dăruit din suflet
Valentine’s Day se apropie. Ne mai despart câteva ore, practic de ziua în care îndrăgostiții încearcă să se suprindă unii pe ceilalți prin cadouri, atenții, suprize.

Unii au ales să petreacă un weekend undeva departe de zgomotul orașelor, alții au optat pentru o masă în oraș sau, de ce nu, pentru o petrecere surpriză. 

Cei mai mulți însă se mulțumesc cu o atenție, un buchet de flori, o bijuterie, un parfum sau altceva. Mai mult sau mai puțin simbolic, mai mult sau mai puțin costisitor. 

În ultimă instanță gestul contează. Deși, asemenea gesturi ar trebui să existe mai des în viața tinerilor și, de ce nu, a celor trecuți deja de prima tinerețe. Dragostea este frumoasă la orice vârstă și, cu cât înaintezi pe scara anilor, cu atât înțelegi mai bine farmecul acestor sentimente.

DCBusiness a realizat un sondaj, întrebându-i pe cititori câți bani au alocat pentru Ziua îndrăgostiților. Iar răspunsurile au fost, cu adevărat, surprinzătoare. 

Citește și John Bon Jovi își vinde proprietățile, un apartament și un conac

Poate își spune cuvântul criza financiară, grijile de zi cu zi, poate unii preferă Dragobetele sau să-și exprime iubire în orice zi a anului, dar nu pe 14 februarie. 

Iar concluzia este că românii nu sărbătoresc Valentine’s Day. Așa au răspuns 859 din totalul celor 1358 de persoane participante la sondaj.  

În rest, 117 au precizat că au alocat un buget de 50 de lei, 112 au strâns 100 de lei, 176 de repondenți au indicat suma de 200 de lei, 300 și mai mult fiind bifate de 42 și, respectiv, 64 de persoane. 

În privința cauzele, este greu de anticipat. Poate românii preferă Dragobetele sau, pur și simplu, renunță, măcar anul acesta, la Ziua îndrăgostiților, pentru a pune de o parte respectivii bani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel