Beyonce, mai bogată cu 60 de milioane de dolari. Cum a reușit
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Beyonce, curtată de marile companii
Beyonce, curtată de marile companii
Netflix, numărul unu mondial în servicii video online, a semnat un contract de 60 de milioane de dolari cu cântăreața americană Beyonce pentru trei programe inedite, dintre care un documentar despre spectacolul susținut de regina R'n'B în cadrul ediției din 2018 a festivalului Coachella.

Contractul semnat cu Beyonce se înscrie în lupta pentru conținut strategic angajată de grupul american, care se pregătește să-i confrunte pe concurenții cu greutate ai pieței, începând cu Disney, care va lansa platforma Disney+ în luna noiembrie.

Netflix, care va prezenta săptămâna aceasta rezultate trimestriale, i-a dezamăgit pe investitori cu un obiectiv de creștere a parcului său de abonați sub așteptările pieței. ”Homecoming”, primul dintre cele trei programe convenite cu ”Queen Bey” a fost pus deja în circuit miercuri. Scris, realizat și produs de cântăreață, filmul documentar relatează despre punerea în scenă a spectacolului de la Coachella.

Citește și Beyonce, parteneriat cu unul dintre cele mai celebre branduri

Potrivit presei de specialitate, postul de televiziune HBO a încercat să programeze ”Homecoming”, dar nu a putut trece de oferta celor de la Netflix. Beyonce, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe americane, are o avere estimată la 500 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.


pixel