Bill Gates, nou plan de eradicare a unei boli grave. Virus extrem de PERICULOS
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Bill Gates vine cu un anunţ surprinzător. Miliardarul a avut mai multe întrevederi cu primul ministru pakistanez Imran Khan cu privire la campania de eradicare a poliomielitei din țară.

Bill Gates, nou plan de eradicare a unei boli grave. Convorbirea dintre cei doi a fost purtată la telefon. Premierul Khan a vorbit telefonic cu Bill Gates, co-președintele Fundației Bill & Melinda Gates. În cadrul discuțiilor purtate, cei doi oficiali au făcut un schimb opinii în legătură cu campania anti-poliomielită, care este în curs de desfășurare.

Premierul Khan a vorbit telefonic cu Bill Gates, co-președintele Fundației Bill & Melinda Gates. În cadrul discuțiilor purtate, cei doi oficiali au făcut un schimb opinii în legătură cu campania anti-poliomielită, care este în curs de desfășurare.

Cei doi au mai vorbit și despre provocările de sănătate publică generate de pandemia COVID-19, se arată într-o declarație a biroului primului ministru.

Mii de oameni au fost injectați cu un vaccin fals. Află ce s-a întâmplat

„Primul ministru a reafirmat că eradicarea poliomielitei a rămas o prioritate națională crucială pentru guvern și că se depun eforturi serioase în continuat pentru a intensifica în continuare campania anti-poliomielită în toată țara. În ciuda provocărilor impuse de criza COVID-19, se fac eforturi pentru a realiza un Pakistan liber de poliomielită”, se menționează în declarație.

Imran Khan a ținut să îi mulțumească co-fondatorului Microsoft pentru fundația sa caritabilă, mai ales în domeniul polio, promovând servicii universale de sănătate și combatere a bolilor infecțioase. Amintim faptul că acuzațiile adresate Fundației Gates de către ONG-ul britanic Global Justice au ridicat mule îngrijorări, iar criticile au vizat legătura prea directă dintre familia Gates și guvernele mondiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Cum vezi cine te-a blocat pe WhatsApp

Aplicația care numără aproape 2 miliarde de utilizatori...

Telefoanele Samsung care vor avea acces la Android 15

În timp ce Android 15 este planificat pentru această...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel