Băncile europene în picaj accentuat. Un dezastru
Sectorul bancar mondial, pus la încercare de noile...
Cursul de educație rutieră a avut ca principal obiectiv familiarizarea lucrătorilor străini cu regulile de circulație pe care trebuie să le respecte în calitate de participanți la trafic. Circulația pe mopede, scutere electrice sau biciclete este reglementată de legislația rutieră iar cunoașterea regulilor de circulație atunci când livratorii se deplasează pe un astfel de vehicul este foarte importantă, în special prin prisma siguranței în trafic.
„Activitățile preventiv educative desfășurate de Brigada Rutieră București reprezintă o prioritate. În acest context am agreat organizarea unui asemenea seminar de educație rutieră. Este foarte important să explicăm că regulile de circulație salvează viața. În cadrul acestui eveniment am prezentat, în limba engleză, o introducere în legislația rutieră astfel încât livratorii care vin din țări cu o cultură diferită a traficului să cunoască în primul rând regulile de circulație ca mai apoi să înțeleagă obligativitatea respectării acestora. Sperăm ca prin astfel de prezentări să contribuim la scăderea numărului de evenimente rutiere în care sunt implicați cetățeni străini ce efectuează servicii de livrare.” a declarat Claudiu COSTEA, Subcomisar de Poliție, Brigada Rutieră a Municipiului București.
Este foarte importantă cunoașterea regulilor de circulație astfel încât acestea să fie mai ușor de respectat. În același timp, siguranța rutieră înseamnă mai mult decât cunoașterea și respectarea regulilor de circulație. Anunțarea autorităților responsabile atunci când are loc un incident în trafic este la fel de importantă, cu atât mai mult când de rapiditatea intervenției depinde viața.
„Siguranța rutieră este deosebit de importantă pentru noi și pentru partenerii noștri. Prin acest seminar de educație rutieră vrem să familiarizăm livratorii străini și nu doar pe aceștia cu regulile rutiere din România. Suntem conștienți că există diferențe notabile în ceea ce privește circulația și siguranța rutieră din România față de unele țări de origine. Implicarea în organizarea acestui seminar a Brigăzii Rutiere București evidențiază nivelul de atenție pe care îl acordăm acestui aspect. Ne dorim ca această colaborare să continue și pe viitor și există disponibilitate la nivelul Coaliției ca materialele seminarelor să fie disponibile și în limba țărilor de origine a livratorilor de origine străină.” a declarat Cătălin CODREANU, Președintele Coaliției pentru Economia Digitală.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Sectorul bancar mondial, pus la încercare de noile...
Noile tarife vamale de 10%...
Mai corect spus, președintele...
Deși înăsprirea sancțiunilor...
Bulgaria se pregătește să...
Consolidarea fiscală și...
Piețele bursiere globale au...
O echipă de cercetători a...
Dacă Tesla nu o duce prea bine,...
În contextul unei crize...
O decizie neașteptată a președintelui american.
Un nou tip de armă de mare precizie.
Prudență, cuvântul de ordine, roșu culoarea dominantă.
Grupaj de știri.
Guvernul dă undă verde reluării...
Avertizări ANM: instabilitate...
Piața de capital din România a...
Coridorul Sudic de Gaze a avut...
Berlinul finanțează accesul...
Seismul s-a produs la ora 4,33.
Liderul american a reacționat prompt la decizia...
Cursul valutar rezultat din...
„Oamenii bogați vor veni în...
Cele două referințe mondiale de...
Uniunea Europeană are din nou...
Este vorba despre un tip de armament care joacă un rol...
Operatorii de platforme digitale care intermediază...
Noi indicii despre scenariul...
Tarifele vamale afectează...