Care sunt cele mai bune acțiuni ale lui Warren Buffett
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Warren Buffett, unul dintre cei mai admirați investitori ai lumii
Warren Buffett, unul dintre cei mai admirați investitori ai lumii
Când Warren Buffett, legendarul investitor, face declarații, toată lumea ciulește urechile: experții analizează fiecare cuvânt, oamenii de afaceri își revizuiesc portofoliile, investitorii cântăresc riscurile.

Warren Buffet, supranumit și Oracolul din Omaha, este unul dintre cei mai respectat investitori nu doar pe Wall Street, dar și în multe alte țări ale lumii. Aplicând o strategie departe de cea a fondurilor speculative, care operează pe termen scurt pe poziții riscante, compania lui Buffett, Berkshire Hathaway, este cunoscută pentru succesul investițiilor pe termen lung.

De asemenea, Buffett este renumit pentru stilul său de lucru, ce presupune o muncă de cercetare atentă și detaliată pentru orice mavevră avută în vedere: sunt analizate datele companiilor, eventuale ținte pentru investiții, pozițiile lor pe piețe și cât de ferm sunt ele ancorate în economia reală. 

În prezent, cel mai mare holding din portofoliul lui Warren Buffett este Apple, urmat de Bank of America. Pe locul trei se află American Express, urmat de Coca-Cola Company.

Pentru a urmări evoluția pozițiilor lui Buffett, precum și deschiderea de noi poziții și închiderea aletora, investitorii pot apela la site-ul SEC, autoritatea americană de reglementare a pieței de valori, Berkshire Hathaway fiind obligat legal să-și dezvăluie public pozițiile la intervale regulate. .

Cu toate acestea, platforma de analiză și strategie bursieră InvestingPro oferă o modalitate mai ușoară de a urmări pozițiile lui Warren Buffett, cu secțiunea „Idei”, care enumeră pozițiile luate de marile fonduri speculative și de investitori renumiți.

Strategia ProPicks „cel mai bun la Buffett” se bazează pe inteligența artificială pentru a identifica cele mai bune acțiuni în care investește Warren Buffett. Iar performanța vorbește de la sine, deoarece această strategie a raportat un randament total de 375% de la începutul backtest-ului său în ianuarie 2013, un randament anual de 15,9% și cu 153,8% mai mult decât S&P 500 în aceeași perioadă.

Actualizată în fiecare trimestru, această strategie este perfectă pentru investitorii orientați pe termen lung, precum Warren Buffett.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

BCE are undă verde pentru reducerea dobânzii

BCE are cale liberă pentru reducerea dobânzii după ce...

Informaţia zilei de la Ministerul Muncii

Vestea zilei pentru seniori.

China a creat Vidu, capabil să concureze cu OpenAI

China intenționează să se poziționeze în fruntea...

Salariile din agricultură au explodat în România

Salariile din agricultură încep să concureze cu cele din...

Noi reglementări pentru taxi și transportul alternativ

În contextul reglementării transportului alternativ s-a...

Aurul se repliază pe o piață cuprinsă de dezamăgire

Aurul scade pe măsură ce speranțele legate de o reducere...

Întreprinderile europene, vedete la răscumpărare de acțiuni

Valoarea totală a răscumpărărilor de acțiuni a scăzut cu...

Tona de cupru, metalul strategic, a depășit 10.000 de dolari

Prețul metalului roșu, element strategic al traziției...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel