Ce avere le-a lăsat Victor Socaciu celor trei copii ai săi
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Victor Socaciu
Victor Socaciu
Victor Socaciu a murit la 68 de ani, după ce s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate. Acesta se afla de mai mult timp în spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta.

Regretatul artist a fost căsătorit de patru ori și are trei copii. Victor Socaciu a mers prima oară la altar cu Doina, prima lui soție, apoi a urmat căsătoria cu actriţa Cornelia Pavlovici. Cei doi au divorțat după 12 ani. 

Căsnicia cu Marina Almășan a durat 16 ani, iar relația lor s-ar fi înfiripat înainte să divorțeze de foștii parteneri. Cei doi au ajuns în fața altarului în anul 1996, în același an în care prezentatoarea TV a divorțat de fostul partener. Regretatul artist și Marina Almășan s-au despărțit în 2012, iar în 2016 Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion. 

Victor Socaciu s-a stins din viață, iar vestea cea tragică a îndurerat o țară întreagă. Regretatul artist a lăsat lumii o avere cultură fără de preț și 3 moștenitori de care a fost mereu foarte mândru. 

Din prima lui căsnicie cu Doina, s-a născut fiica cea mare a artistului, Iulia în vârstă de 40 de ani. Alessia Ana-Maria (33 de ani) este fata cea mică a lui Victor Socaciu. Victoraș, în vârstă de 23 de ani, este singurul fiu al regretatului artist. Tânărul s-a născut în timpul căsniciei cu Marina Almășan.

Citește tot articolul pe SPECTACOLA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel