China ASCUNDE CEVA legat de vaccinul anti-COVID. E incredibil
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
China ASCUNE CEVA! A dezvoltat vaccinul anti-COVID înainte de izbucnirea epidemiei
China ASCUNE CEVA! A dezvoltat vaccinul anti-COVID înainte de izbucnirea epidemiei
Un dosar secret al guvernului american conține teoria conform căreia China ar fi putut dezvolta un vaccin Covid chiar înainte de izbucnirea oficială a pandemiei - și ar putea avea mai multe cărți în mânecă în viitorul apropiat.

După ce un consilier chinez al guvernului american a auzit zvonuri despre o nouă pandemie, acesta a cercetat detaliile și a găsit câteva informații derutante.

Miles Yu a descoperit că în documentele oficiale chinezești nu era menționată deloc existența pandemiei în Institutului de Virusologie din Wuhan.

Așa că a cercetat dosarele personalului institutului, proiectele de cercetare a coronavirusului, anunțurile oficiale și multe altele.

Plantele care aduc bani, fericire și sănătate în casele noastre

Acest lucru l-a condus la multe descoperiri șocante despre presupusa mușamalizare a Covidului de către Beijing, potrivit noii cărți What Really Happened in Wuhan de Sharri Markson.

Domnul Markson a scris în cartea sa explozivă publicată pe 28 septembrie că descoperirea lui Yu părea mai mult decât o simplă coincidență.

Autorul a scris:

"Yu și-a dat seama de gravitatea a ceea ce citea, cel mai important laborator de coronavirus din lume se afla în același oraș în care a izbucnit un nou coronavirus și a știut instinctiv ce ar putea însemna acest lucru. Chiar în orașul în care a început epidemia se află un laborator de virusologie de nivel 4 de biosecuritate (BSL-4) care manipulează genetic coronavirusurile într-un mod periculos."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel