Clubul de fotbal Liverpool vrea o sponsorizare record
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Sefii clubului vor avantaje deosebite
Sefii clubului vor avantaje deosebite
Clubul de fotbal Liverpool negociază cu un sponsor tehnic un contract record pentru Premier League. În prezent, sponsorul tehnic al echipei este New Balance, compania americană plătind anual clubului britanic 45 de milioane de lire sterline. 

Concurenții câștigă însă mai mult. Chelsea, spre exemplu, încasează de la firma Nike 60 de milioane de lire sterline pe an, în timp ce Arsenal și Manchester City vor primi de la Adidas și Puma câte 60 și, respectiv, 50 de milioane de lire sterline

Cel mai mărinimos sporsor tehnic din Premier League este însă cel al echipei Manchester United - 75 de milioane de lire sterline pe an de la Adidas.

Citește și Miliardarii lumii se bat pe Chelsea lui Abramovici. Noua ofertă vine din Cehia

Daily Mail a aflat că Liverpool vrea mai mult. Motiv pentru care, la lfinalul sezonului 2019/2020, nu va fi mai prelungit contractul cu New Balance. Conducerea echipei a luat deja legătura cu cei de la Adidas și sunt determinați să obțină condiții mult mai avantajoase decât cei de la United.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel