CN Aeroporturi București. Din păcate, s-a adeverit scenariul cel mai pesimist VIDEO
Autor: Simona Haiduc | 22 sep 2020 / 13:39
Lista actualizată a ţărilor cu risc epidemiologic ridicat
Lista actualizată a ţărilor cu risc epidemiologic ridicat
EXCLUSIV
Directorul General al CN Aeroporturi București, Florin Dimitrescu, a detaliat în cadrul dezbaterilor organizate de Trustul de presă DC Media Group pe tema “Upgrade România – PLANUL DE REPORNIRE A ECONOMIEI LA 6 LUNI DE CRIZĂ PANDEMICĂ“, programele în derulare ale companiei, a vorbit despre scenariile avute în vedere în contextul pandemiei, dar și despre revenirea la normalitate.

Noi suntem optimiști și am fost optimiști de la începerea pandemiei, a spus Florin Dimitrescu. ”Am luat în calcul trei scenarii. Din păcate pentru noi s-a adeverit scenariul cel mai pesimist, acela de a rămâne trei luni de zile într-o zonă de închidere totală”, a adăugat directorul general.  

El a explicat că, deși starea de urgență a fost dată pentru două luni de zile, starea de alertă a însemnat altă lună în care zborurile au fost întrerupte, astfel încât s-a creat un sentiment la nivelul pasagerilor, că, anul acesta, cel puțin, este mai bine să-și petreacă anul acesta vacanța prin țară, evitând călătoria cu avionul și optând pentru alte mijloace de transport. 

Urmărim cu foarte mare atenția evoluția situației epidemiologice din lume, primim informații de la foruri internaționale de profil și constatăm că se modifică puțin prognoza acestora. ”Ultima ne duce în anul 2024 ca revenire la ceea ce a fost în anul 2019, care a fost unul deosebit, a spus Dimitrescu.

Citește și CN Aeroporturi București, Florin DIMITRESCU. S-au demarat și finalizat proiecte

G Ad:

Potrivit precizărilor sale, ”am avut investiții” și iată că am reușit să facem câte ceva. Avem un plan, programul strategic demarat în 1999, iar anul acesta am reușit să mergem mai departe pe parte de procedura cu programul de expropriere și să avem resursele necesare pentru a plăti foștii proprietari. 

 

Ştiri Recomandate

Cod Galben de recipitații mixte și polei în 4 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri...

Rafila a explicat când se introduce certificatul COVID

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a prezentat...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro