COVID-19. Angela Merkel INTERVINE! Așa trebuie să faceți
25 oct, 12:35, de  Simona Haiduc
Numărul deceselor de covid-19 a depășit, sâmbătă, pragul simbolic de 10.000 în Germania, determinând-o pe Angela Merkel să reia apelul său de a reduce relațiile sociale pentru a frâna răspândirea coronavirusului.
Angela Merkel este ÎNGRIJORATĂ: Fiecare zi contează
Angela Merkel este ÎNGRIJORATĂ: Fiecare zi contează

”Pe ordinea zile sunt următoarele puncte: reducerea contactelor, întâlniri cu cât mai puțini oameni posibili”, a subliniat cancelarul german în tradiționala sa intervenție de la sfârșitul fiecărei săptămâni. 

”Comportamentul nostru influențează, în mare parte, viteza cu care virusul se propagă”, a insistat Merkel, care a cerut, deja, în urmă cu șapte zile, concetățenilor ei să ”stea cât mai mult acasă”. 

”Ceea ce se va întâmpla la iarnă, cum vor arăta Sărbătorile nostre de Crăciun, se va decide în zilele și săptămânile ce vor urma”, a avertizat cancelarul. 

Citește și Angela Merkel, mărturisiri CUTREMURĂTOARE: Tânjeam după libertate

La rândul său, președintele Institutului Robert Koch, Lothar Wieler, extrem de respectat în Germania, a atras atenția că situația din țară ”este extrem de gravă” și a cerut populației să respecte normele de distanțare și toate celelalte măsuri de prevenție pentru a stopa extinderea maladiei. 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Premieră. Mike Pompeo recunoaște victoria lui Joe Biden

Departamentul de Stat "va onora" angajamentul...

Damen Mangalia a lansat la apă cinci nave

Damen a lansat la apă cinci nave, aflate în lucru pe...

Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro