Cum să faci un milion! Marcel Boloș a explica metoda sa
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Marcel Boloș
Marcel Boloș
Marcel Boloș, ministrul investițiilor și proiectelor europene, a făcut declarații legate de cea mai recentă declarație a sa de avere.

În documentul oficial, ministrul declară că are o avere de un milion de lei, două apartamente, un teren extravilan și mai are venituri ca profesor universitar, de la comisia de doctorat, de la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, jud. Cluj, sat Radaia, comuna Baciu unde este director.

Celibatul pare cheia succesului

Marcel Boloș a declarat pentru Antena 3 că: ”Să nu uitaţi că lucrez de 30 de ani în administraţie, sunt profesor universitar de 26 de ani şi sunt singur, nu am persoane în întreţinere, am ocupat funcţii de conducere de-a lungul carierei mele didactice şi profesionale. Deci nu sunt bani pe care i-am adunat peste noapte, sunt rezultatul muncii mele de peste 30 de ani. (...) Secretul este ca să lucrăm acolo unde avem competenţele necesare şi având mai tot timpul două locuri de muncă, până la urmă este un lucru care este pe deplin justificat”.

Vestea zilei de la Bruxelles despre vouchere şi despre sprijinul pentru economie. Boloş: Nu concep să existe blocaje

Ministrul a recomandat tinerilor: „Să se pregătească din tinereţe pentru că, repet, nu sunt bani pe care i-am câştigat de pe un an pe altul, sunt bani care sunt rezultatul muncii mele şi am ocupat funcţii de conducere de la 28 de ani, deci sunt de peste 24 de ani în funcţii de conducere, deci am avut un nivel de venit corespunzător, plus că sunt profesor universitar”.

Boloș recunoaște: Nu am cheltuit bani din prefinanțarea PNRR

Ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Marcel Boloș, admite că România nu a cheltuit niciun ban din prefinanțările primite în cadrul PNRR: „Nu am avut operaționalizate aceste structuri organizatorice necesare implementării PNRR”, a spus, luni, Boloș.

„Accesarea prefinanțării, spun cu toată sinceritatea și deschiderea, sunt țări care s-au organizat mai bine și, pe măsură ce au intrat prefinanțările în cont, au avut proiectele pregătitre și au putut să și facă plăți. Comisia Europeană din banii virați ne lasă să facem aceste plăți, care sunt extrem de necesare pentru începerea proiectelor. Deci e un mare lucru că avem acces la acești bani, numai că trebuie să avem și capacitatea necesară ca prin apeluri și prin implementarea proiectelor de infrastructură, și trebuie să ne mobilizăm ca să le susținem în vederea implementării. O să mai dureze puțin, dar vom intra într-o stare de normalitate”, spune ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Întrebat punctual, el a admis că România nu a cheltuit niciun ban din fondurile PNRR.

„Nu am cheltuit bani din prefinanțare, dar nu am avut operaționalizate aceste structuri organizatorice necesare implementării PNRR, iar acest demers se derulează în aceste zile și e firesc că accesul la acești bani e asigurat după regulile europene. (...) E nevoie de generarea acelor proiecte care produc plăți din prefinanțare”, mai spune Boloș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Cum vezi cine te-a blocat pe WhatsApp

Aplicația care numără aproape 2 miliarde de utilizatori...

Telefoanele Samsung care vor avea acces la Android 15

În timp ce Android 15 este planificat pentru această...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel