De ce prințul Harry se consideră hărțuit
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Nimeni nu o spune dar lumea se pregătește de ce este mai rău
Nimeni nu o spune dar lumea se pregătește de ce este mai rău
Prințul Harry a decis în cele din urmă să contracareze ploaia de știri false din jurul fiecărei mișcări și admite că o detoxifiere pe termen nedeterminat de rețelele sociale este ”o noutate pentru noi”.

Afirmația a fost făcută după ce prințul a fost întrebat despre abordarea sa pentru a putea face față ”preocupărilor legate de diviziune, dezinformare și discursuri online pline de ură”, în timpul unui interviu acordat Fast Company.

Prințul Harry a afirmat că: ”În mod ironic, ne-am trezit citind într-un ziar al lui Rupert Murdoch că renunțăm la rețelele de socializare”.

Prințul Harry a vorbit despre pericolele rețelelor sociale și răspândirea dezinformării online. Ducele de Sussex a explicat modul în care acoperirea tabloidă rasistă a ajuns practic hărțuire pe rețelele de socializare și a cerut o reformă mai mare a platformelor online, scrie Marie Claire.

Prințul Harry are un PLAN. Vrea să fie ALTFEL în 2021

”Am fost cu adevărat surprins să văd cum povestea mea fusese spusă într-un fel, povestea soției mele fusese spusă într-un fel, iar apoi unirea noastră a declanșat ceva care a făcut ca povestea să fie foarte diferită”, a spus Harry revistei. "Această narațiune falsă a devenit nava mamă a tuturor hărțuirilor. Nici măcar nu ar fi început toată această aiureală dacă povestea noastră ar fi fost spusă cu sinceritate."

El a explicat de ce el și Meghan s-au dedicat reformei digitale: "Ttoată lumea a fost și este profund afectată de consecințele actuale ale spațiului digital. S-a ajuns într-acolo încât poți vedea cum o persoană dragă ție să o ia pe calea radicalizării sau vedea  negată știința din spatele crizei climatice ", a spus Harry. „Toți suntem vulnerabili la aceasta, motiv pentru care nu o văd ca pe o problemă tehnologică sau ca o problemă politică - este o problemă umanitară”.

"Am văzut de nenumărate ori ce se întâmplă atunci când se ignoră costul real al dezinformării. Nu există nicio modalitate de a minimiza acest lucru. A existat un efectiv  un atac împotriva democrației în Statele Unite, organizat pe rețelele sociale, și care este o problemă a extremism violent”, a mai explicat Harry.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ministerul Finanţelor, anunţ despre ratingul României

Agenția de rating S&P a reconfirmat în data de 12...

Ryanair, anchetată în Italia pentru practici neconcurențiale

Autoritatea italiană de reglementare în domeniul...

Planul Volkswagen de reducere a costurilor

Grupul Volkswagen a întocmit un plan de reducere a...

Programul de 1 Mai şi Paşte al magazinelor Kaufland

Kaufland România anunță programul magazinelor de Paște.

Românii pot cumpăra de azi noi titluri de stat Tezaur

Începând de azi, 15 aprilie, românii pot subscrie pentru...

Mai multe autorități vor putea colecta creanțe bugetare

În contextul necesității îmbunătățirii cadrului legal...


pixel