Digitalizare. Romina Posea: Beneficiile vin, de fapt, din nişte nevoi
Autor: Dana Mihai | 23 iun, 13:51
Digitalizare. Romina Posea: Beneficiile vin, de fapt, din nişte nevoi
Digitalizare. Romina Posea: Beneficiile vin, de fapt, din nişte nevoi
EXCLUSIV
Romina Posea, șef birou Planificare și îmbunătățire continuă procese, Leviatan Design, a explicat care sunt beneficiile transformării digitale în zona de construcții.

"La noi, a început digitalizarea dintr-o nevoie. Întotdeuna când vorbim de digitalizare, nu contează de ce industrie vorbim, ci de beneficiile pe care ni le oferă. Beneficiile vin, de fapt, din nişte nevoi. Aceste nevoi sunt din ce în ce mai dureroase, devin o stare de urgenţă, nu doar o stare de necesitate. Nevoile noastre au fost legate de îmbunătăţirea timpilor de lucru, nevoile noastre au fost legate de îmbunătăţirea calităţii serviciului livrat - în cazul nostru servicii de proiectare şi de consultanţă în domeniul construcţiilor -,  nevoile noastre au fost în legătură cu deficitul acestei forţe de muncă, care deja s-a văzut atunci.

Creştem calitatea, reducem timpul şi suntem în trend

În domeniul anteprizei generale, în zona de execuţie, s-au întors anumiţi specialişti. Au început să se întoarcă specialişti inclusiv pe partea de proiectare, ceea ce ne bucură. Dar, în acelaşi timp, unele nevoi au rămas, în ciuda OUG 114, care a adus ceva beneficii domeniului construcţiilor, nu doar domeniului IT. Beneficiile majore sunt acestea pe care le-am spus, din nevoi. Creştem calitatea, reducem timpul şi suntem în trend cu ceea ce se întâmplă la nivel global", a explicat Romina Posea.

Conferința integrală, în video de mai jos:

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Euro coboară sub 1,02 dolari pentru prima dată din 200

Euro și-a continuat miercuri alunecarea în raport cu...

Prețul cuprului continuă să se prăbușească

Cuprul a coborât sub 7.500 de dolari pe tonă, în timp ce...

Crossuri externe