România, Bulgaria sau Turcia? Ce ţară va alege Volkswagen pentru noua sa fabrică
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
În orice caz, așa scrie publicația Daily Sabah, potrivit căreia grupul german Volkswagen pregătește o investiție substanțială în Turcia în cadrul programului său de extindere în Europa de Est. Printre locațiile evocate anterior s-a numărat și România, alături de Bulgaria. 

La jumătatea lunii trecute, patronul constructorului auto, Herbert Diess, declara că VW caută un loc pentru noua fabrică multibrand a companiei în Europa de Est. Unitatea ar urma să intre în funcțiune după 2022.

Conform programului, viitoarea întreprindere ar urma să dispună de 5000 de angajați, care vor produce SUV-urile Skoda Karoq și Seat Ateca, modele fabricate acum în Cehia, la Kvasiny.

Despre Turcia ca opțiune a Volkswagen a scris inclusiv publicația germană AutomobilWoche, care a explicat că un rol important în decizia constructorului auto a avut-o experiența acumulată în domeniu de variantele analizate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel