Urmărește dezbaterea live

Doar o soluție PROVIZORIE pentru situația DISPERATĂ din Timișoara
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Virgil Popescu a spus că, din datele pe care le are, peste 80% din populaţie a beneficiat de diminuarea facturilor la energie pe noiembrie şi decembrie.
Virgil Popescu a spus că, din datele pe care le are, peste 80% din populaţie a beneficiat de diminuarea facturilor la energie pe noiembrie şi decembrie.
Ministrul interimar al Energiei, Virgil Popescu, a anunţat, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, că s-a reuşit găsirea unei soluţii provizorii pentru asigurarea pentru o săptămână a încălzirii municipiului Timişoara.

"Vreau să anunţ că astăzi am reuşit să găsim o soluţie, provizorie, e adevărat, pentru încălzirea municipiului Timişoara pentru încă o săptămână", a spus Popescu, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea proiectului de aprobare a OUG privind compensarea creşterii preţurilor la energie.

El a făcut un apel la municipalitate să rezolve în continuare această problemă

"Sper şi fac apel la municipalitate să rezolve odată problema aceasta. Când a fost introdusă compania în insolvenţă trebuia să gândească ce se întâmplă cu acest lucru. Noi am reuşit astăzi, împreună, să găsim o soluţie, dar trebuie să gândească şi de unde facem rost de finanţare", a adăugat Popescu.

Citește și APEL DISPERAT al managerilor de spitale din Timișoara

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat oficial că de marţi de la prânz E.ON a sistat furnizarea gazului pentru societatea de termoficare Colterm.

"Ştiu că este o veste devastatoare pentru cei care suferă în spitale, personalul medical, pentru cei care stau acasă, au copii mici, sunt în vârstă, care poate lucrează de acasă. Vom face tot posibilul să repornim căldura, cât de repede posibil, în Timişoara", a spus Dominic Fritz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...


pixel