Donald Trump și-a închis blogul după numai 29 de zile. Care a fost MOTIVUL
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Donald Trump și-a închis blogul după numai 29 de zile. Care a fost MOTIVUL
Donald Trump și-a închis blogul după numai 29 de zile. Care a fost MOTIVUL
Blogul fostului președinte american, Donald Trump, a fost închis permanent, după doar 29 de zile, din cauza lipsei de interes a cititorilor.

Jason Miller, unul dintre angajații fostului președinte, a anunțat că pagina web, denumită „De la biroul lui Donald J. Trump” (eng. From the Desk of Donald J. Trump) a fost închisă permanent.

„Era doar auxiliar (n. red. – blogul) la eforturile noastre mai largi”, a spus Miller referindu-se la planurile lui Trump de a-și lansa propria rețea socială.

Preţurile mondiale la alimente sunt la cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

Blogul a fost numit „o călăuză a libertății” de consilierii lui Trump și ar fi urmat să fie folosit ca o modalitate a lui Trump de a reveni în atenția publicului după ce Twitter, Youtube și Facebook l-au eliminat de pe platforme în urma tentativei eșuate de insurecție din 6 ianuarie  2021.

În ultima sa zi de existență, blogul a reușit să strângă doar 1.500 de distribuiri și comentarii pe Facebook și Twitter. Fostul președinte încă vrea să-și lanseze propria rețea socială și s-ar fi arătat foarte nemulțumit de fapt că prima sa încercare a fost un eșec, conform unui consilier care a vorbit anonim cu jurnaliștii de la Washington Post.

O analiză de luna trecută a arătat că site-ul avea mai puțin trafic decât site-ul unui serviciu de adopții pentru animale de companie sau decât un site de rețete de mâncare, Delish.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel