Ei sunt un exemplu! Au transformat eșecul într-un succes grandios

Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Succesul
Succesul
Succesul nu înseamnă doar o cale plină de reușite și realizări pe toate planurile. De multe ori, să ajungi în punctul remarcabil pe care l-ai visat din totdeauna, te confrunți cu numeroase obstacole, menite să te determine să muncești mai mult. Oamenii de afaceri consacrați, cu o experiență bogată în spate, cu multe reușite, dar și eșecuri, au învățat de-a lungul timpului că succesul nu înseamnă numai reușite. Iată cum au reușit să treacă peste eșec și să își materializeze succesul.

Ceea ce noi numim istorie acum, la început nu părea să aibă niciun profit, însă, perseverența i-a adus în fața celor mai mari surprize.

Bill Gates. La început, nu părea profilul unui om de succes, mai ales dupa ce Bill Gates și-a abandonat studiile de la Harvard și a pornit o afacere falimentară denumită “Traf-O-Data”, împreună cu Paul Allan. Afacerea nu a funcționat, însă următoarea idee de afacere a fost un succes remarcabil, momentul în care s-a creat imperiul Microsoft.

Henry Ford. Chiar dacă acum este cunoscut datorită mașinilor americane ce îi poartă numele, Henry nu a avut întotdeauna succes. A dat faliment de cinci ori cu mult înainte să creeze campania de succes Ford Motor.

Albert Einstein. Chiar dacă cu toții îl ținem minte pe Einstein de marele geniu, el nu a fost din totdeauna așa. Nu a vorbit până la vârsta de patru ani și nici nu a putut să citească până la vârsta de 7 ani, fapt care i-a făcut pe părinții lui să creadă că este un copil întârziat mental. A fost exmatriculat din școală, dar și refuzat la admiterea de la Școala Politehnica din Zurich. În final, după multe eșecuri, Einstein a reușit să câștige premiul Nobel și să schimbe întreaga percepție a fizicii moderne.
 
Wolfgang Amadeus Mozart. Chiar dacă a început să compună muzică de la vârsta de 5 ani, viața lui nu a fost una tocmai ușoară, fiind alungat din poziția de muzician al curții de la Salzburg.
 
Thomas Edison. Creatorul becului a avut o mulțime de experiențe nereușite până a ajuns la succes. A fost concediat de la primele doua locuri de munca din cauza neproductivității, nu era deloc prea deștept, în punctul celorlalți de vedere. După mai bine de 1000 de încercări de a crea becul, într-un final a reușit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Lingouri de aur / FOTO: Freepik
foto: pexels.com
Aragaz / FOTO: Unsplash

Ungaria caută noi surse de aprovizionare cu gaz natural

O strategie menită să asigure un echilibru între...

Cu ochii pe mesaje / FOTO: Freepik
Sebastian Burduja. Foto: Crisan Andreescu
Date ROBOR

A crescut ROBOR. Veste proastă pentru cei care au credite

Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...

Un tractor ară câmpul / Foto: Freepik

AFM. Încep înscrierile în programul Rabla pentru Tractoare

Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...

Palatul CEC
Germania. Foto: Ingo Joseph - Pexels
Ruble
Ministrul Adrian Câciu / FOTO: Gov.ro
SUA-China / FOTO: Freepik
Banca Naţională a României
Wall Street
Bună dimineața!
Tehnologie avansată / FOTO: Freepik

Suedezii propun asistentul virtual cu ”mii de fețe”

La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...

Centrala Iernut a Romgaz / Foto: Romgaz
Marcel Ciolacu

Guvernul prelungește plafonarea prețului la energie

Premierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț important...

Cu mâna întinsă / FOTO: Wikipedia
Copil
Lucrător din industria petrolieră / FOTO: Freepik

Grupul MOL a semnat o înţelegere cu Kazmunaygas

Documentul a fost parafat la Budapesta de Zsolt Hernadi,...

Trenul nou a rămas în gară
Industrie. Foto: Pexels.com

pixel