Elon Musk a fost ironizat după ce s-a plâns de Apple în timp ce folosea un iPhone
Autor: Antonia Popescu | 01 dec 2022, 21:15
Implantul cerebral realizat de Elon Musk vrea să facă persoanele paralizate să meargă și să redea orbilor vederea
Implantul cerebral realizat de Elon Musk vrea să facă persoanele paralizate să meargă și să redea orbilor vederea
CEO-ul Twitter a făcut o gafă pe propria platformă care a stârnit o batjocură în masă din partea urmăritorilor, unii dintre ei fiind înfuriați de comentariile lui Musk despre Apple, acuzându-i că urăsc libertatea de exprimare

CEO-ul Tesla a apelat la platforma sa de socializare după ce a afirmat că au amenințat că vor elimina Twitter din App Store.

El nu s-a oprit aici și a acuzat compania de tehnologie că urăște libertatea de exprimare și a vorbit despre "taxa secretă de 30%" pe care Apple o aplică în App Store.

Au existat unii care au fost supărați în mod legitim de comentariile lui Musk, în timp ce a existat, de asemenea, o mare parte a utilizatorilor de Twitter care au reușit să găsească partea amuzantă a gafei miliardarului.

Greșeala lui Musk a fost sesizată după ce fiecare tweet pe care l-a trimis a fost însoțit de cuvintele "Twitter pentru iPhone".

Un utilizator a spus în mod comic: "Elon Musk urăște Apple atât de mult încât a scris toată ziua tweet-uri despre companie de pe IPHONE-ul său".

Un alt utilizator a comentat: "Domnule, acesta este un iPhone", o variantă jucăușă a meme-ului iconic de pe Twitter.

După ce a observat că Apple a încetat în cea mai mare parte să-și mai facă publicitate pe Twitter, Musk l-a interpelat în mod exterior pe directorul general al companiei, Tim Cook, înainte de a retwitea comentariile privind cenzura Apple.

"Apple a oprit în mare parte publicitatea pe Twitter. Urăsc ei libertatea de exprimare în America?", a scris el, adăugând: "Ce se întâmplă aici, Tim Cook?".

Musk a fost prolific pe Twitter, deoarece a spus că "Dosarele Twitter privind suprimarea libertății de exprimare" vor fi publicate pe platformă datorită faptului că "publicul merită să știe ce s-a întâmplat cu adevărat".

"Apple a amenințat, de asemenea, că va retrage Twitter din App Store, dar nu vrea să ne spună de ce", a continuat Musk.

El a continuat spunând că "Apple pune o taxă secretă de 30% pe tot ceea ce cumperi prin App Store".

Divorțul la notar. Cât costă și ce acte sunt necesare

Divorțul la notar este posibil în România încă din anul 2010, marele avantaj fiind că tot procesul durează extrem de puțin.

Conform reglementării în vigoare ”Dacă soții sunt de acord cu divorțul și nu au copii minori, născuți din căsătorie sau adoptați, ofițerul de stare civilă ori notarul public de la locul căsătoriei sau al ultimei locuințe comune a soților poate constată desfacerea căsătoriei prin acordul soților, eliberându-le un certificat de divorț". Astfel că divorțul se poate face simplu, rapid și relativ ieftin.

Se poate divorța rapid și la notar sau la oficiile de stare civilă, conform reglementările prevederilor Mici Reforme a Justiției. "Dacă soții sunt de acord cu divorțul și nu au copii minori, născuți din căsătorie sau adoptați, ofițerul de stare civilă ori notarul public de la locul căsătoriei sau al ultimei locuințe comune a soților poate constată desfacerea căsătoriei prin acordul soților, eliberându-le un certificat de divorț", se specifică în lege. Simplu și eficient, în doar 30 de zile. Și destul de ieftin.

Acte necesare divorțului la ofițerul de stare civilă

certificatele de naștere ale soților,

documentele de identitate,

certificatul de căsătorie (original și copie legalizată),

o declarație notarială privind ultima locuința comună.

În cazul în care cei doi decid să divorțeze la oficiul de stare civilă trebuie întâi depusă o cerere. Cererea de divorț se depune de cei doi soți împreună, atunci când se și achita onorariul integral. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Gazprom se va retrage din consorțiul grec Prometheus Gas

După cum a declarat partea elenă, este un ”divorț de...

Prăbușire istorică pentru cipurile de memorie

Despre sectorul cipurilor de memorie se știe că are...

Prețul litiului a explodat, spre bucuria Chinei

Marii producători de litiu din China sunt pe cale să...

Card energie. Se simplifică modul de folosire al acestuia

În data de 08 decembrie 2022 a intrat în vigoare...

Schimbare la vârful Unilever. Cine va conduce compania

Unilever l-a numit director general pe Hein Schumacher,...

Crossuri externe