Eugen Teodorovici anunţă că vrea să candideze la alegerile prezidenţiale 2024
Autor: Mihai Ciobanu
Data actualizării:
Data publicării:
Românii ar putea vota de la 16 ani la alegerile locale şi europarlamentare / Foto: Pexels.com
Românii ar putea vota de la 16 ani la alegerile locale şi europarlamentare / Foto: Pexels.com
EXCLUSIV
Un politician care a ocupat şi funcţia de ministru al Finanţelor a lăsat de înţeles că va candida la alegerile prezidenţiale din 2024. 

Este vorba despre Eugen Teodorovici, fost membru PSD şi ministru al Finanţelor Publice. Acesta a făcut anunţul în direct la DC News şi DC Business.

„Nu sunt în niciun partid din decembrie 2020. Nu cochetez cu niciun partid, că am auzit şi eu astfel de speculaţii. Am spus-o şi o să o spun mereu: cred că sunt singurul politician care şi-a asumat chiar lupta pentru cele mai înalte funcţii din stat, pentru că aşa am crezut întotdeauna, că un politician care cu adevărat vrea să facă ceva pentru ţară trebuie să se bată pentru a ajunge în poziţia în care, aşa cum crede  el, poate să facă bine acestei ţări şi românilor.

 Cred că va fi un foarte bun moment de reîntoarcere în politică anul 2024, când voi avea, sper, în spate, ‚partidul românilor’, ca să spun aşa. Nu mă gândesc la înfiinţarea unui nou partid, dar cred că 2024 va fi un an nu al partidelor.”

Întrebat dacă va candida la prezidenţiale în 2024, Eugen Teodorovici a răspuns: „Vor fi patru rânduri de alegeri în 2024. Categoric pot să candidez la toate dintre ele, dar cu siguranţă la două dintre ele nu voi candida: europarlamentarele şi parlamentarele. (...) Acum se fac fel de fel de scenarii, aud şi eu în stânga şi în dreapta, dar, din păcate, sunt scenarii care nu au ca scop România. 2024 cred că e ultimul moment de la care România poate să spere într-o schimbare. Dacă românii vor alege cu adevărat acea persoană care să ştie, să poată şi să vrea să facă lucruri în România, avem o şansă. Dacă nu...”.

VIDEO: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel