Expert israelian, afirmație ȘOC! EXTRATEREȘTRII au bătut palma
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
O declarație făcută de un oficial cu responsabilitate
O declarație făcută de un oficial cu responsabilitate
De fapt, nu ar fi pentru prima dată când se fac astfel de afirmații, dar aproape întotdeauna ele oferă detalii noi, credibile sau mai puțin credibile până la proba contrarie. O regulă, nescrisă, desigur, de la care nu face excepție nici afirmația de mai jos. 

Extratereștrii au încheiat o înțelegere cu guvernul Statelor Unite și trăiesc printre oameni. Dar nu își vor dezvălui existența decât atunci când omenirea va fi pregătită pentru asta. Este ceea ce afirmă fostul șef al programului spațial al Israelului, Haim Eshed, citat de Jewish Press. 

„Celor care pilotează Obiectele Zburătoare Neidentificate, așa numitele OZN-uri, li s-a cerut să nu divulge informații referitoare la prezența lor aici. Omenirea nu este încă pregătită ”, a spus  profesorul israelian, în vârstă de 81 de ani. El susține că extratereștrii au o bază secretă pe Marte. 

În același timp, Ashhed este convins că extratereștrii ar trebui să-l împiedice pe actualul președinte american Donald Trump să arunce în aer acoperirea lor și să le afle secretele. El a menționat că Trump negociază cu extratereștrii prin apeluri către lideri mondiali precum Kim Jong-un.

Citește și AICI au locuit EXTRATEREȘTRII! Ce au găsit EXPERȚII

Haim Eshed este în prezent un ofițer de securitate israelian. De asemenea, a condus programul spațial al Departamentului Apărării timp de 30 de ani. În plus, Ashed deține un doctorat și este profesor la Institutul de cercetare spațială Asher Technion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel