FNFMCV: Domnule Cîțu ne-a venit rândul nouă, ceferiștilor?
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
FNFMCV: Domnule Cîțu ne-a venit rândul nouă, ceferiștilor?
FNFMCV: Domnule Cîțu ne-a venit rândul nouă, ceferiștilor?
Premierul Florin Cîțu a vorbit astăzi despre planurile de reformă pe care le-a cerut la toate ministerele și a dezvăluit că a aflat cu surprindere faptul că angajații Ministerului Transporturilor și de la instituțiile subordonate au gratuitate la călătoriile cu trenul.

"Am aflat și eu, nu știam, că la Ministerul Transporturilor, angajații și familiile acestora și în subordonate circulă gratuit, este din 1999. Nu mi se pare normal, am cerut să se revizuiască”, a spus Florin Cîțu.

Federația Națională Feroviară Mișcare Comercial Vagoane a răspuns imediat printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

"Aflăm cu surprindere și îngrijorare că prim-ministrul Florin Cțu a demarat în forță mult așteptata reformă de la calea ferată. Iar acest lucru, ce să vezi, se întâmplă la mai puțin de 24 de ore de la comunicatul de presă al sindicaliștilor ceferiști în care spuneam, cu subiect și predicat, care este cauza dezastrului de calea ferată.

Elena Cristian, despre declarația lui Florin Cîțu: N-am înțeles de ce a fost aspru criticat. A spus “AVEM”, nu “AVEȚI”

"Gratuitățile" despre care vorbește prim-ministrul Câțu, într-o necunoștință de cauză care frizează ignoranța completă pe acest subiect, sunt parte a unei cutume existente de la apariția căii ferate în lumea civilizată, în Europa sau America de Nord, încă de la finele secolului XIX.

În România, nici Ceaușescu nu a renunțat la "gratuitățile" despre care opinează aproape caragielesc domnul Florin Cîțu, "asprul" finanțist liberal care își plătește biletul de avion ori de câte ori...nu circulă cu trenul.

Reformă să fie, domnule prim-ministru, dar să știm și noi...ce urmează!

Ați rezolvat cumva tema "pensiilor speciale" cu care ați defilat în campania electorală, temă cu care ați ajuns la putere, și acum ne-a venit rândul nouă, ceferiștilor???? Hmmmm....", au scris cei de la FNFMCV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel