Gesturi mici care te ajută să atragi mulți BANI în casă
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Cine știe, poate chiar are efect
Cine știe, poate chiar are efect
La cumpăna dintre ani, când mulți trec rapid în revistă reușitele și eșecurile anului ce stă să plece și se gândesc cu speranță la următoarele 12 luni ce așteaptă să-și înceapă marșul prin lumi, sunt destui, dacă nu aproape toți care-și pun inclusiv această dorință - să le fie mai bine din punct de vedere financiar. 

Nu toți înțeleg însă că bogăția nu înseamnă doar bani, importanți firește, dar și o stare de spirit, o stare sufletească împlinită, de bine. 

Și înainte de a chema această energie în viața voastră, trebuie să vă întrebați dar unde este ea acum, de ce nu este suficientă în acest moment. Să fie oare că este ceva în neregulă cu casa noastră? Este ceva în casa noastră care nu este bine reglat?

Cum ne "curățăm" energia?

De aceea trebuie început cu ușa. În primul rând, ușa de la intrare în apartament sau locuință, apoi cea de la camera în care petreceți cel mai mult timp, în care dormiți, vă relaxați, acolo unde aveți obiectele cele mai dragi inimii. Cele două uși trebuie să scârțâie de curățenie, cum se spune, să strălucească. Energiile curate nu prea intră într-o casă murdară. 

Apoi - aprindeți lumânări parfumate. Nu foarte multe, pentru a nu încărca aerul, doar atâtea cât să umple spațiul cu un miros plăcut, împropătându-l. 

Faceți-vă casa mai "vizibilă"

Acum, lucrul important - trebuie să vă faceți casa vizibilă pentru ca energiile banilor să nu treacă pe lângă ea. În acest scop, agățați pe ușa camerei dumneavoastră un semn sau o imagine care să simbolizeze finanțele dumneavoastră. 

Poate fi orice semn, important este să credeți în puterea lui. De asemenea, puteți alege și ceva tradițional: runescripte, simboluri ale zodiilor Taur și Pești, fotografii cu oameni bogați, bănci, lingouri, etc. 

Citește și Florile care te scapă de insomnie. Perfecte pentru dormitor

Moneda ascunsă

Următorul pas - o monedă trebuie ascunsă în cadrul unei uși sau al al izolației de la ușă. De preferință unul din metal prețios. Dacă nu aveți așa ceva, puteți ascunde și o monedă, de preferință orice fel de monedă, dar una care nu a mai fost folosită o perioadă de timp, care nu a trecut prin diferite mâini înainte de a ajunge în buzunarul dumneavoastră.  care a fost în circulație pentru o perioadă lungă de timp. Bănuțul trebuie pitit neapărat pe partea ușii care dă în interiorul casei. Puteți rosti și câteva cuvinte, ceva de genul: bănuți mic fă-te mare și ajută-mă să-mi fac pe alți fericiți și pe mine mulțumit. 

Când banii vor începe să vină, trebuie să respectați o singură regulă: nu îi blocați, nu îi băgați la salta. Deschideți un cont, investiți în ceva de viitor, ceva din care să faceți alți bani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Schimbări pe WhatsApp: Ce se va întâmpla în luna iunie

Care sunt surprizele lunii iunie. Un detaliu: multă...

Incendiile care au aprins prețul petrolului

Cursul petrolului a încheiat în creștere ultima sesiune...

De ce cumpără SUA milioane de barili de petrol. Analiză

Procedând ca atare, Statele Unite rezolvă, practic, două...

Vânzarea terenurilor extravilane. Se schimbă regulile

A fost depusă la Senat o propunere legislativă pentru...

Şomajul rămâne la un nivel îngrijorător în Franţa

Veştile nu sunt bune pentru cea de-a doua mare economie...

Date de ultimă oră privind cifra de afaceri din industrie

Informațiile vin de la Institutul Național de Statistică. 

Orezul va deveni mai scump, pe fondul fenomenelor meteo

Diferite probleme care țin, în mare parte, de fenomene...


pixel