Ghidul SUCCESULUI în sezonul Săgetătorului: Ce să faci şi ce să NU faci
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Ghidul SUCCESULUI în sezonul Săgetătorului: Ce să faci şi ce să NU faci
Ghidul SUCCESULUI în sezonul Săgetătorului: Ce să faci şi ce să NU faci
Dacă aşteptai de mult timp o schimbare de perspectivă, sezonul Săgetătorului este aici să le ofere tuturor semnelor din zodiac o aventură şi o călătorie introspectivă. Foloseşte acest sezon de foc pentru a-ţi extinde orizonturile. Iată un mic ghid cu ce trebuie şi ce nu trebuie să faci în această perioadă:

Sezonul Săgetătorului: Ce să faci?Autoreflecţie

Suntem în sezonul eclipselor, aşa că energia noastră poate fi oscilantă. Dacă plănuieşti să stai mai mult pe acasă pentru a evita haosul, foloseşte acele momente liniştite pentru a reflecta asupra obiectivelor tale. Poţi realiza tablouri cu colaje care îţi reprezintă cel mai bine dorinţele şi lucrurile din viaţa ta pentru care eşti deja recunoscător.

Explorează-ţi pasiunile

Cu Marte, care va intra în Săgetător pe 13 decembrie, ai putea simţi un boost de energie creativă, aşa că profita de asta! Poţi folosi încrederea oferită de energia Săgetătorului pentru a încerca noi interese, hobby-uri sau să te implici total într-un proiect creativ pe care l-ai tot dat deoparte.

Își vor primi românii pensiile și salariile la timp? Răspunde Adrian Câciu

Învaţă ceva nou

Dacă nu ştii încă de ce eşti pasionat, ai putea să încerci să înveţi ceva complet nou. Ai putea descoperi un talent sau o înclinaţie spre un nou domeniu / disciplină / hobby sau poţi învăţa o limbă străină, întrucât aventurierul Săgetător este mereu interesat să călătorească sau să încerce ceva nou, din culturi diferite.

Exprimă-te

Săgetătorul este cunoscut pentru felul său deschis de a spune ce îşi doreşte. Aşteaptă-te ca această energie încrezătoare să atingă nivelul maxim în prima parte a acestui sezon, când Mercur, planeta comunicării, se mută în acest semn pe 24 noiembrie. Un mic sfat, întrucât Săgetătorul mai este uneori cunoscut şi pentru lipsa sa de tact: încearcă să fii direct în ceea ce spui fără să fii răutăcios.

Ce să NU faci?Nu uita de îngrijirea personală

Dacă ai simţit în ultima vreme că ai avut prea puţin timp la dispoziţie pentru tine sau ai simţit că ai făcut prea multe compromisuri în care a trebuit să îţi pui nevoile tale pe ultimul loc, sezonul Săgetătorului este aici pentru a-ţi oferi curajul să fii mai vocal în legătură cu ce îţi doreşti. Ia-ţi o noapte liberă pentru tine fără să te simţi prost pentru asta.

Citeștește continuarea pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite

Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...

Germania estimează o creştere economică de 0,3%

Miercuri, în cadrul unei conferințe de presă la Berlin,...

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

Tesla propune o nouă mașină-minune. Cât mai repede posibil

Și ce dacă rezultatele financiare pe primul trimestru al...

Boeing va plăti în avans pentru a-și menține producția

Producătorul american de avioane Boeing va plăti un...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel