H2. După mașinile electrice, urmează CAMIOANELE pe HIDROGEN
Autor: Ciprian Dumitrache | 13 aug, 07:25
Hyzon Motors, producătorul american de camioane de mari dimensiuni cu propulsie bazată pe hidrogen, a anunțat că va crește volumul operațiunilor sale după fuziunea cu Decarbonization Plus Acquisition Corporation.

Potrivit publicației TechCrunch, Hyzon a fabricat și livrat un prim lot de camioane cu propulsie pe hidrogen. Primii clienți sunt din Europa și Statele Unite, iar până la sfârșitul acestui an, compania intenționează să livreze 85 de camioane, nivel care îi va permite să treacă pe profit.

„Mulți clienți vor putea utiliza pentru prima oară aceste camioane abia în următoarele 6-12 luni. Vorbim de un proces real de testare a tehnologiei”, a declarat Craig Knight, CEO Hyzon Motors.

Hyzon prognozează că întregul proces, de la testare, până la implementarea efectivă, va dura între 12 și 18 luni

Citește și: Shell plătește o despăgubire uriașă pentru o poluare din anii '70

G Ad:

Pentru a simplifica transformarea segmentului logistic, Hyzon este gata să sprijine companiile care dezvoltă rețeaua de realimentare pentru mașinile cu hidrogen.

În luna iunie a acestui an, împreună cu unul dintre liderii pieței, McKinsey & Company Parker Mix, compania Hyzon  a pus bazele unui parteneriat pentru dezvoltarea unei rețele globale de realimentare a camioanelor cu hidrogen. Hyzon se așteaptă să construiască peste 1.000 de stații în Europa, America de Nord și Australia în următorii câțiva ani.

De asemenea, în luna aprilie, Hyzon a semnat un memorandum de înțelegere cu Raven SR, pentru crearea a 100 de centre pentru producerea rapidă de hidrogen folosind surse regenerabile de energie.

 

Ştiri Recomandate

Lovitură după lovitură. ROBOR, imposibil de stăvilit

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro