HBO a anunţat oficial data la care se va lansa continuarea de la „Game of Thrones”
Autor: Antonia Popescu
Data actualizării:
Data publicării:
HBO a anunţat oficial data la care continuarea de la „Game of Thrones”
HBO a anunţat oficial data la care continuarea de la „Game of Thrones”
HBO a anunțat data premierei pentru serialul „House of the Dragon”, care nu este altceva decât o continuare a celebrei producţii "Game of Thrones".

„House of the Dragon” va fi o dramă cu zece episoade, plasată cu 200 de ani înainte de evenimentele din „Game of Thrones”, care spune povestea Casei Targaryen (strămoșii lui Daenerys și Jon), după cum se reiese din cartea lui George RR Martin, „Fire & Blood”. Premiera va avea loc în data de 21 august, anunţă HBO.

„Deoarece este axat pe Casa Targaryen, te poți aștepta la mulți dragoni, peruci argintii și, da, incest. În acest caz, este între un unchi și o nepoată”, scrie New York Post.

Intriga se concentrează pe Dansul Dragonilor – războiul civil care a avut loc între frații Targaryen, Aegon II și Rhaenyra, asupra tronului, după moartea tatălui lor.

Germania a făcut MARELE ANUNȚ. Ce le-a transmis Vladimir Putin

Personajele principale vor fi Prințul Daemon Targaryen (Matt Smith, „The Crown”), care este fratele regelui; nepoata sa Prințesa Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy), care este fiica regelui; Regele Viserys Targaryen (Paddy Considine); Alicent Hightower (Olivia Cooke); și Lord Corlys Velaryon (Steve Toussaint), cunoscut sub numele de Şarpele de Mare.

House of the Dragon, prequel-ul Game of Thrones se află deja în fruntea listei IMDb cu cele mai așteptate seriale TV din 2022, depășind seria Stăpânul Inelelor de la Amazon și Pam & Tommy, de la Hulu.

Prequel este un termen englezesc care desemnează în cinematografie o continuare a unui alt film, a cărei acțiune este situată temporal înaintea filmului inițial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel