Horoscop. Să ne bucurăm de Mercur retrograd
Autor: Stela Soare
Data publicării:
Mercur în retrograd nu este neapărat ceva rău
Mercur în retrograd nu este neapărat ceva rău
Pregătiți-vă oameni buni - Mercur va fi retrograd pentru prima dată anul acesta și totul începe pe 30 ianuarie! 

Da, Mercur retrograd are o reputație extrem de proastă, dar unii astrologi cred că Mercur retrograd ar trebui să fie celebrat, nu detestat. 

De fiecare dată, cu câteva zile înainte ca Mercury să devină retrograd, lucru care se întâmplă la fiecare câteva luni, internetul este inundat cu articole despre modul în care toată lumea ar trebui să se pregătească mental pentru o serie de disfuncționalități ale telefonului mobil, blocări ale computerului, zboruri întârziate, rezervări pierdute, e-mailuri direcționate greșit și o grămadă de alte tehnologii și comunicare, ori alte ”orori”, legate de acest fenomen. 

Acest lucru provoacă inevitabil o mare panică, îndemnându-i pe pasionații de astrologie să ia în considerare petrecerea următoarelor trei săptămâni ascunși sub masă sau sub un pat, după caz.

Ironia acestui fapt este că lui Mercur îi place, de fapt, să stârnească un pic de stres în timp ce este retrograd, așa că reacția exagerată și panica în avans îi fac jumătate din treabă.

Astrologic și astronomic, un retrograd este definit ca atunci când o planetă pare să se miște înapoi pe orbita sa. Planeta nu merge de fapt înapoi - apare doar așa din cauza punctului nostru de vedere de pe Pământ. 

Mercurul merge mereu înainte din propria sa perspectivă; doar noi pământenii vedem altfel. În astrologie, atunci când o planetă este retrogradă, este o chemare pentru noi să privim în interior și să ne concentrăm mai mult asupra propriei noastre lumi interioare.

Lună Plină în Leu, ”cea mai fericită zi a anului” și Mercur retrograd. Vin schimbări puternice rapid

Mercur, în mod normal, este incredibil de eficient în propulsarea acestei dorințe de a privi în interior din două motive. În primul rând, el devine retrograd de trei până la patru ori pe an timp de aproximativ trei săptămâni - suficient timp pentru a ne întrerupe și a ne evalua progresul fără a petrece prea mult timp cumpănind. În al doilea rând, Mercur regleează comunicarea, tehnologia, procesarea mentală și transportul, toate lucrurile care domină adesea timpul și concentrarea noastră.

Când luați în considerare natura lui Mercur cu momentul, începeți să vedeți că ” poate” Mercur retrograd este pur și simplu o oportunitate care ne permite o verificare trimestrială pentru a pune în perspectivă darurile universului, astfel încât să putem fi mai productivi, eficienți și comunicativ.

Să facem acest pas mai departe și să discutăm greșelile de comunicare, pachetele pierdute, calculatoarele care se blochează, zborurile întârziate și rezervările pierdute (OK, probabil că vor apărea). Când Mercur devine retrograd, are un singur scop: să te ajute să te înțelegi mai profund. Astfel, el vrea să se asigure că sunteți atenți la detalii, comunicați într-un mod autentic și nu rulați niciodată pe pilot automat. El va face tot ce este necesar pentru a vă face să priviți în interiorul vostru.

În loc să vă supărați pentru un proiect întârziat, întrebați ce este necesar să faceți pentru a duce proiectul la nivelul următor. Dacă zborul dvs. întârzie, întrebați de ce călătoria nu a funcționat așa cum ați dorit. A existat ceva mai important care avea nevoie de atenția ta? Folosiți orice hop apărut în timpul acesta pentru a vă ghida către o înțelegere mai profundă a dvs. și o oportunitate de a încetini ritmul și a reevalua calea dvs. actuală.

Universul ne vorbește întotdeauna, iar gafele retrograde ale lui Mercur sunt doar un alt mod de a oferi feedback valoros, în ultimă instanță. Nu uitați să profitați de fiecare ocazie (chiar și cele deghizate în ghinion!) ca pași înainte către un ”eu” mai organizat.

Având în vedere toate acestea, să fie 2021 începutul unei noi relații cu Mercur retrograd una plină de bucurie și emoție și o mică pauză frumoasă de la viteza uluitoare a vieții directe a lui Mercur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel