Horoscopul săracilor. Zodii care nu vor avea niciodată bani suficienți
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Un horoscop care îi vizează pe bărbați
Un horoscop care îi vizează pe bărbați
Unii au noroc, alții au fler în afaceri, astfel că acțiunile lor sunt, de cele mai multe ori, încununate de succes. Sunt însă și bărbați cărora nu le prea iese nimic, deși au inițiativă și dorință de a face lucruri mărețe. Dar nu, planurile lor sfârșesc brusc, cauzând pierderi și mari găuri în buzunare.

Gemeni

E dificil să simți siguranță financiară în prejma bărbaților nativi în Gemeni: sunt destul de instabili în acțiunile lor și decizii. Într-o zi pot câștiga sume împresionante, dar a doua zi pot rămâne fără un ban. Gemenii sunt convinși că toate încasările realizate le aparțin în totalitate. Este și unul dintre motivele pentru care se lansează în investiții și proiecte nesigure. Oameni visători, bărbații din Gemeni nu pot fi un sprijin real pentru o familie, spre exemplu.

Balanță

Bărbații născuți sub acest semn zodiacal sunt gata să facă orice de dragul unei idei. Pentru ei este foarte important să-i poată ajuta pe alții. Cu alte cuvinte, bărbații Balanță nu câștigă doar pentru sine și nu se pot bucura de rezultatele muncii lor, dacă nu au și alții de beneficiat de pe urma ei. Ei se gândesc mai degrabă cum să crească veniturile altora decât pe ale lor.

Citește și Horoscop 2021. BANII fac casă bună cu aceste zodii până în 2022

Vărsători

Sunt foarte scrupuloși când vine vorba de cheltuielile personale. Notează totul în caiet și controlează minuțios fiecare bănuț scos din buzunar. Dar chiar și așa, bărbații din zodia Vărsătorului se plâng des că nu le ajung banii. De ce? Pentru că nu se simt împliniți, dacă nu li se oferă posibilitatea de a împărți câștigurile lor cu alții. Sunt mărinimoși, fără nici un regret. Dar vor mereu să fie plini de bani.

Pești

Nu pot și nu știu să facă bani, deși se străduiesc din toate puterile. În rest, bărbații din zodia Peștilor sunt ideali, incapacitatea de a câștiga pe măsura așteptărilor fiind, poate, singura lor trăsătură negativă. Ceea ce pot ei face este să evolueze în domeniul pe care și l-au ales și să nu renunțe la locul de muncă. În caz contrar, sunt sortiți falimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...

”Se vor închide toate aprozarele!” Un strigăt de neputință

O spune patronul unui mic astfel de magazin, un...


pixel