Idei de business-uri destinate femeilor
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a coborât luni la 2,61% pe an
Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a coborât luni la 2,61% pe an
Tot mai multe femei își doresc independența financiară și aleg să își deschidă propria afacere. Din fericire, există câteva domenii de afaceri la care ele se pricep mult mai bine decât bărbații, iar pe termen lung aceste afaceri sunt extrem de profitabile. Iată și câteva idei!

Femeile aleg să își deschidă o afacere fie din dorința de a nu mai avea un șef, fie pentru a-și câștiga independența financiară în fața unui bărbat, din pasiune ori, evident, din dorința de a obține profit. Este foarte ușor să pună pe picioare o afacere profitabilă mai ales dacă ne gândim că sunt o mulțime de domenii la care femeile se pricep mult mai bine decât bărbații. Așa cum un service auto se potrivește perfect unui barbat, ei bine sunt și afaceri care sunt ideale pentru femei. Iată ce idei de afaceri pot începe femeile!

Ce hobby-uri poți transforma într-un business de succes

  • Personal shopper

Cine se pricepe cel mai bine la cumpărături, dacă nu o femeie? Dacă ești pasionată de modă și ești mereu la curent cu noutățile, atunci poți fi consultant de modă pentru alte persoane pasionate de fashion, dar care sunt ocupate cu alte activități. Așadar, îi poți sfătui pe alții cum să se îmbrace, le poți alege ținutele, accesoriile, iar în tot acest timp poți câștiga sume importante de bani.

  • Accesorii hand made

Pasiunea pentru bijuterii este cu mult mai mare pentru o femeie decât pentru un bărbat. Crearea unor bijuterii unicate te va ajuta să te diferențiezi de piesele comune de pe piață, dar și să te faci cunoscută prin stilul tău diferit. 

  • Servicii de înfrumusețare

Din fericire, aici vorbim despre o mulțime de servicii pe care femeile le pot oferi. Make-up, manichiură, pedichiură, pensat, epilat, tratamente corporale, tratamente faciale, etc. Gama de servicii este variată, iar profitul este uriaș având în vedere numărul mare de cereri. Sunt foarte multe femei care caută aceste servicii, iar o dată ce ți-ai format o bază de cliente, fii sigură că afacerea ta va avea continuitate.

  • Bunătăți home made

În special dulciurile home made sunt la mare căutare oricând. Chiar dacă la evenimente sau sărbători cererea este mai mare, o afacere cu bunătăți home made poate fi punctul tău de plecare către succes. Dacă îți place să faci prăjituri, atunci de ce să nu îți transformi pasiunea într-o afacere? Îți poți deschide chiar și un blog culinar în care să povestești rețetele și modul de pregătire al prăjiturilor preferate.

  • Organizator de evenimente

Se știe deja faptul că femeile sunt foarte bine organizate, țin cont de toate detaliile și au un ochi artistic. Ei bine, organizarea de evenimente este afacerea care li se potrivește mănușă și le aduce o mulțime de satisfacții financiare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...


pixel