Incendiu la Spitalul de copii din Iaşi. Care a fost cauza
Autor: Matei Ion
Data actualizării:
Data publicării:
Un nou incendiu la un spital românesc
Un nou incendiu la un spital românesc
Incendiul care a izbucnit marţi seara la Spitalul de copii din Iaşi a fost lichidat, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Focul s-a manifestat într-un salon, pe o suprafaţă de circa 15 mp.

ISU Iaşi precizează că a fost verificat etajul 4 al spitalului, iar de la etajul 3 au fost evacuate 12 persoane (5 copii, 3 aparţinători şi 4 cadre medicale), care au fost mutate într-o altă aripă a spitalului, toate persoanele fiind stabile.

Ministerul Sănătăţii a informat că nu au fost identificate victime în urma verificărilor efectuate la etajele superioare de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sfânta Maria" din Iaşi, unde a izbucnit marţi seara un incendiu.

Incendiu la Spitalul "Matei Balș". Planul ROȘU a fost ACTIVAT

"A fost verificat etajul 4, nu sunt raportate victime la acest etaj. De la etajul 3 au fost evacuate 12 persoane (5 copii - 3 aparţinători şi 4 cadre medicale) care au fost mutate într-o altă aripă a spitalului, toate persoanele fiind stabile. Au fost verificate etajele superioare, nefiind identificate victime. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 15 mp (un salon). Incendiul a fost lichidat", precizează sursa citată.

Conform sursei citate, din primele informaţii transmise Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii, incendiul s-a produs la etajul al treilea al clădirii - zona ATI.

Medicul primar ATI Radu Țincu a declarat, marți seară, după apariția imaginilor cu incendiul de la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iași, că 'se întâmplă din păcate același lucru și cred că se va mai întâmpla, nu este ultimul episod de acest gen, pentru că avem o infrastructură mult prea veche, notează DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel