Institutul Cantacuzino pune pe piață un nou imunomodulator
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Institutul Cantacuzino pune pe piață primul imunomodulator de după reluarea activităîții
Institutul Cantacuzino pune pe piață primul imunomodulator de după reluarea activităîții
Institutul "Cantacuzino" lansează pe piaţă imunomodulatorul OROSTIM-HV, care va putea fi achiziţionat începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului din Splaiul Independenţei nr. 103, informează Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Luni, la sediul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino" va avea loc conferinţa de presă organizată cu ocazia lansării pe piaţă a primului lot al produsului. La eveniment vor fi prezenţi prim-ministrul Ludovic Orban şi ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă.

Institutul Cantacuzino se pregătește pentru începerea producției vaccinurilor

"OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conţine o combinaţie dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene şi o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăţi antioxidante şi de stimulare a imunităţii, determinând creşterea rezistenţei organismului la infecţii. Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariţie a infecţiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivităţi cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecţii respiratorii repetate şi persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută", reiese din comunicatul MApN.

Conform aceleiaşi surse, în următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului iar anul viitor Institutul "Cantacuzino" va realiza "transferul tehnologic într-o altă arie de fabricaţie pentru producţia în serie a produsului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel